• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Σε κλίμα συναίνεσης έγινε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Η αντιπολίτευση στηρίζει τη διοίκηση τόσο στη διεκδίκηση του κεντρικού λιμανιού όσο και στους χειρισμούς της στην υπόθεση της ακτής Καλαμίτσα. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας διαψεύδει μέσω  του βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη σχέδια για χώρο συγκέντρωσης προσφύγων στον Δήμο Καβάλας. Παραμένει δημοτικός σύμβουλος ο Παράσχος Αγανικόλας αφού ανακαλεί την παραίτηση του.

 

Στις 8.30 σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης μαζί με επαγγελματίες της εστίασης συναντούν τη Δήμαρχο για το θέμα του νέου κανονισμού των πεζόδρομων. Εποχιακός δημοτικός υπάλληλος έπεσε χθες από απορριμματοφόρο που άδειαζε κάδους ανακύκλωσης και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Δύο δρομολόγια την ημέρα, ένα πρωί και ένα βράδυ, συμφώνησαν να εκτελούν τα ΚΤΕΛ Καβάλας και Κομοτηνής. Στο κτίριο του ΝΟΚ μεταφέρεται το Ναυτικό Μουσείο από τη Δημοτική Καπναποθήκη που λειτουργεί σήμερα. Από αύριο και για 15 περίπου ημέρες έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο ημερίδα με θέμα τον τουρισμό κρουαζιέρας. Στην Καβάλα ήταν χθες το κρουαζιερόπλοιο Αμβούργο, τελευταίο του 2015. Το λιμάνι της Καβάλας επισκέφθηκαν φέτος 22 κρουαζιερόπλοια.
Την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί την Καβάλα και την Ελευθερούπολη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας. Συνεδρίασε χθες η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συντήρηση καυστήρων Γυμνασίων και Λυκείων θα γίνει από τα μέλη του συνδέσμου συντηρητών Καβάλας. Σε άδειο στρατόπεδο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης και όχι στο νέο λιμάνι της Καβάλας θα συγκεντρωθούν για να μοιραστούν σε διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδας οι σωλήνες για το έργο του αγωγού ΤΑΡ. Τον Φεβρουάριο έκθεση Γάμος- Κατοικία στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Γενική συνέλευση έκαναν την Κυριακή τα μέλη του νέου αγροτικού συλλόγου Γιαλοχωρίων. Τον Γενάρη επαναλειτουργεί το 21ο Δημοτικό Σχολείο, στην συνοικία του Αγίου Λουκά. 580 εγγραφές μαθητών για το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, αισιοδοξία ότι οι μαθητές θα ξεπεράσουν τους 600.

 

Σήμερα και αύριο το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Ισορροπιστής Αεροσκαφών» με τον Δημήτρη Πιατά. Πλήθος επισκεπτών στην γιορτή του κάστανου που έγινε την Κυριακή στο Παλαιοχώρι. Εκδήλωση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουγρό οργανώνει το Σάββατο ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και του ΠΑΟΚ τίμησαν με φιλικό παιχνίδι χθες το μεσημέρι τη μνήμη του Μήτσου Παρίδη. Χάνει το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ ο Ταπούτος. Χωρίς Παππά και Μπρατσιάνη ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι τον Νέστο.

 

Διαβάστε επίσης