• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Νέα σύσκεψη για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας πραγματοποιήθηκε χθες, αυτή τη φορά στο Δημαρχείο παρουσία της Δημάρχου. Οι φορείς ήταν οι ίδιοι που έλαβαν μέρος στη πρώτη σύσκεψη που είχε γίνει στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Πλέον επικεφαλής της τοπικής σύμπραξης είναι ο Δήμος Καβάλας αφού διακριτικά υποχώρησε η Αντιπεριφέρεια Καβάλας. Ζημιά σε υφιστάμενο τοιχίο στην ακτή της Ραψάνης προκάλεσε ο νοτιάς του Σαββατοκύριακου. Το εκτελούμενο έργο προέβλεπε ενίσχυση του ίδιου τοιχίου. Τώρα θα γίνει υποχρεωτικά η ανακατασκευή του. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας κατέθεσε χθες τις προτάσεις των μελών του για τα έργα και τη λειτουργία των πεζόδρομων. Η κ. Τσανάκα υποσχέθηκε οι προτάσεις να ληφθούν υπόψη στο νέο δημοτικό κανονισμό που θα καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί. Με την κατηγορία «κλοπή αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας» οδηγούνται αύριο στο Τριμελές αυτόφωρο οι δύο αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν την Κυριακή. Χθες το μεσημέρι αφέθηκαν ελεύθεροι. Φωτιά σε φορτηγό που κινούνταν στην Εγνατία οδό- πλησίον των διοδίων της Μουσθένης- εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα. Το φορτηγό μετέφερε γάλα, η φωτιά αντιμετωπίστηκε από την Π.Υ. Με νέα πρόσωπα τους Γιάννη Παναγιωτίδη- Φώτη Πούλο εξελέγη χθες το απόγευμα η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Πρώτοι σε ψήφους οι Αρσονιάδης, Παναγιωτίδης, Χατζούλης, Μιχαηλίδης. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των ημερών.

 

Στη συνεδρίαση της διοίκησης του διαχειριστικού φορέα Δεσμός την Παρασκευή στη Κομοτηνή αποφασίστηκε να διερευνηθεί πόσο μπορεί η Περιφέρεια ΑΜΘ να συνεχίσει να είναι μεγαλομέτοχος. Ίσως αναλάβουν τον φορέα τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ. Το Δασαρχείο Καβάλας επισκέφθηκαν χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνουν αντίθετοι στη μελέτη περιβαλλοντικών όρων της Περιμετρικής όπως επίσης και στο επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη των Λουτρών των Ελευθερών. Χθες βράδυ έγινε συνάντηση και με τους κτηνοτρόφους. 49χρονος που έχει καταδικαστεί για έκδοση πολλών εικονικών και πλαστών τιμολογίων συνελήφθη ξανά χθες επειδή χρωστά στο δημόσιο 16 εκ ευρώ. Την Νέα Καρβάλη επισκέφθηκε την Κυριακή ο Μάκης Παπαδόπουλος. Σε εκκρεμότητα ήταν και χθες η ανανέωση των συμβάσεων 40 περίπου τεχνιτών συντήρησης που εργάζονται στη ΒΦΛ.

 

Την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται στο κέντρο της Καβάλας η 10η Αλφαβητοπαρέλαση. Ο Βασίλης Κυρριλίδης είναι ο νέος πρόεδρος στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας. Την Κυριακή το μεσημέρι χορός και κοπή βασιλόπιτας για τον σύλλογο κατοίκων Παναγίας.

 

Σήμερα θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή του ΑΟΚ ώστε αύριο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες. Χθες βράδυ συνεδρίασε η διοίκηση της ομάδας. Σε αναζήτηση προπονητή ήταν χθες βράδυ και ο Ορφέας Ελ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης