ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Πλημμύρες και κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του Νομού Καβάλας δημιούργησε η κακοκαιρία του τελευταίου διήμερου. Προβλήματα υπάρχουν στην δυτική άκρη της πόλης, στον πρώην Δήμο Ελευθερών, στην περιοχή της Άσπρης Άμμου αλλά και στη Θάσο. Η Ε.Μ.Υ. προβλέπει βελτίωση του καιρού από σήμερα το πρωί. Λόγω βροχής δεν έγιναν οι περισσότερες προγραμματισμένες εκδηλώσεις τόσο την Κυριακή όσο και χθες Καθαρά Δευτέρα. Συναντήσεις στο Δημαρχείο και στο Διοικητήριο είχε χθες το απόγευμα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την απασχόληση Λάζλο Άντορ. Μαζί του ήρθε στη Καβάλα και η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη. Το πρωί στο Λούσυ η ημερίδα για τη νεολαία και την ανεργία. Τελευταία στιγμή ματαίωσε την επίσκεψη του στη Καβάλα ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Σε αγνοούμενο αλλοδαπό από τη Θάσο είναι πιθανόν να ανήκει το ακέφαλο πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα κοντά στα Λουτρά των Ελευθερών την Κυριακή. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας- νεκροτομής θα γίνει γνωστό σήμερα. Συζητείται ακόμη στο Παγγαίο η συνέντευξη τύπου του Βασίλη Ξουλόγη. Απαντήσεις υπήρξαν από τον Θόδωρο Μπόνο και τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη. Υποψήφια με τον νυν δήμαρχο θα είναι στη Νικήσιανη η Φωτεινή Παζαρλή Δημητρακούδη.

 

Τα γεγονότα στην Ουκρανία και στη Τουρκία είναι πιθανό να επηρεάσουν τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Καβάλα εκτιμά ο πρόεδρος της Δημωφέλειας Στέλιος Σχοινάκης. Συνεδριάζει το μεσημέρι η τοπική κοινότητα Καβάλας. Την Πέμπτη ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ο Άρης Βέρρος. Στην Καβάλα θα έρθει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς για να λάβει μέρος σε σύσκεψη διοικήσεων Ομοσπονδιών με θέμα τις εισφορές στον ΟΑΕΕ. Παραμένουν τα νερά στο υπόγειο του «γυάλινου» κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου. Το νέο Νοσοκομείο επισκέφθηκε την Παρασκευή η υποψήφια δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΔΗΜΑΡ για την ΑΜΘ Βασίλης Τραϊφόρος μίλησε σε κομματική εκδήλωση στη Δράμα. Γιατρός του Κ.Υ. Πρίνου πήρε απόσπαση για 3 μήνες στο Νοσοκομείο της Κοζάνης. 22 σπουδαστές από το εξωτερικό άρχισαν μαθήματα στη ΣΔΟ του ΤΕΙ Καβάλας. Αντίθετος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος στη κατάργηση του γραφείου του ΕΟΤ στη Κομοτηνή. Ζητά και το γραφείο να διατηρηθεί και ο ΕΟΤ να επανέλθει με υπηρεσία στη Καβάλα. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση για τη νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

Η θεατρική παράσταση «Είμαι ένας άλλος» με τον Γιάννη Στανκογλου σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Η εκδήλωση του Δήμου Καβάλας για την Κ. Δευτέρα έγινε λόγω βροχής στο φουγιέ του Αμφιθεάτρου. Το μεσημέρι στον Πυθαγόρα η κλήρωση του 27ου πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ. Γενική συνέλευση για την Τετάρτη 12 Μαρτίου ανακοίνωσε η Λέσχη Ποντίων Καβάλας. Ημερίδα της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

 

Σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση είναι ο ΑΟΚ μετά την ήττα του στη Δράμα. Μένουν 4 μόνο αγωνιστικές με ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. Αντίθετα η Ένωση αφού νίκησε τον ΟΦΗ παίζει ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι με το Ψυχικό. Αύριο οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Ο Κώστας Κεραμιδάς είναι ο νέος πρόεδρος του ΝΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης