• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Αύριο στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να συναντηθούν στο εργοστάσιο των λιπασμάτων ο Διονύσης Μπεχράκης ως εκπρόσωπος της εταιρίας και η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων. Οι πιθανότητες να βρεθεί λύση είναι ελάχιστες. Χθες η εταιρία έστειλε νέο εξώδικο στο σωματείο, επιμένει ότι η απεργία ήταν παράνομη. Αναφέρεται ακόμη και σε διαδικασία καταλογισμού για τη ζημιά που υποστηρίζει ότι υπέστη στην 48ωρη κινητοποίηση!

Θολό παραμένει το τοπίο με τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον Ν. Καβάλας. Όχι μόνο δεν αδειάζουν Εκθεσιακό Κέντρο και γυμναστήριο της Ελευθερούπολης αλλά όπως λέγεται ότι θα δημιουργηθεί και δεύτερος χώρος φιλοξενίας στο Νομό μας. Αυτός του Εσκί Καπού θα είναι έτοιμος από αύριο και μετά. Σήμερα θα επισκεφθεί το Εκθεσιακό Κέντρο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. 35χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι στη Θάσο σε σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Το ατύχημα έγινε στον δρόμο Πρίνου- Λιμένα. Η τοπική ΝΔ δεν θα ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της περασμένης Κυριακής. Πρώτος σε ψήφους σύνεδρος ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Μικρή συμμετοχή συνδικαλιστών στη χθεσινή σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ Καβάλας με στόχο να ετοιμαστεί η πανελλαδική απεργία της Πέμπτης. Εξετάζεται η απεργιακή συγκέντρωση να γίνει στο Διοικητήριο και όχι στην πλατεία Καπνεργάτη. Ηλίας Ιωαννίδης, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Τάσος Ορφανίδης συμμετείχαν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του Αριστερού Ρεύματος που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Λόγω εσπευσμένου ταξιδιού τους στην Αθήνα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επισκεφθούν σήμερα το Νοσοκομείο όπως είχαν προγραμματίσει.

Γενική συνέλευση για ενημέρωση περί του ασφαλιστικού πραγματοποιεί σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος. Μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη η περιφερειακή έκθεση Συνέργεια. Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο Βούλγαρος που συνελήφθη την Κυριακή στην Καβάλα για τις υποθέσεις της απάτης. Δύο υποθέσεις ναρκωτικών οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Γραμματέας της οργάνωσης Καβάλας του κόμματος Το Ποτάμι εξελέγη ο Φάνης Κασούλας. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας καλεί όποιον ενδιαφέρεται να χρησιμοποιεί τις πλωτές εξέδρες να καταθέσει αίτηση στα γραφεία του. Αστυνομικός υποδιευθυντής Καβάλας με απόσπαση από την Ξάνθη ανέλαβε για τους επόμενους 3 μήνες ο Κωνσταντίνος Ρίζος.

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση φωτογραφίας όπου μεταξύ των άλλων εκτίθενται φωτογραφίες Σουηδών φωτογράφων που τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα. Για αυτόν τον λόγο θα είναι στην πόλη μας η πρέσβης της Σουηδίας στην Αθήνα. Την προσεχή Δευτέρα ο Δημήτρης Πιατάς θα κάνει σεμινάριο υποκριτικής στους μαθητές του Λυκείου Νέας Περάμου. Οι Καβαλιώτες της Νυρεμβέργης ενισχύουν με δωρεά τον Δήμο Καβάλας λόγω της φιλοξενίας των προσφύγων.

Δεν είναι σίγουρος για το μέλλον της Ένωσης ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου. Αυτό φάνηκε στη χθεσινή του συνέντευξη στο ράδιο Πρωινή. Όπως είπε αυτή τη φορά δεν ήρθαν ξένοι με καλό χαρακτήρα. Στους 47 βαθμούς θα κριθεί η παραμονή, δήλωσε χθες ο προπονητής του Βυζαντίου. Συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Χάρη Παππά.

 

 

Διαβάστε επίσης