• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Τρεις ώρες διήρκεσε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με αποκλειστικό θέμα τις διεκδικήσεις και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης. Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Μητροπολίτη που αναφέρθηκε στην Καβάλα που διαχρονικά υποβαθμίζεται εξ αιτίας της στήριξης της Θράκης. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση, έγινε παρουσία των 4 βουλευτών, του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών Μαρκόπουλου- Παπαδόπουλου.

68χρονος κάτοικος Σερρών που ήταν αγνοούμενος από την Πρωτοχρονιά βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι σε μπαλκόνι νεοαναγειρόμενης οικοδομής ιδιοκτησίας του στην παραλία Κάρυανης. Μάλλον πρόκειται για ατύχημα. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας. Προηγήθηκε συνεργασία της με τον βουλευτή Έβρου Τάσο Δημοσχάκη. Άρχισε χθες η μετακόμιση του εξοπλισμού στο 21ο Δημοτικό Σχολείο στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Αυτό επαναλειτουργεί την Παρασκευή μετά από εργασίες που το κράτησαν κλειστό 1,5 χρόνο. Ανάρτηση σε ιστοσελίδα των Αθηνών αναφέρει την πρόθεση της ΔΕΠΑ να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στη ΒΦΛ λόγω χρεών. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν άγνοια, ζητούν ενημέρωση από την εταιρία.

 

Την Κυριακή το μεσημέρι η πίτα του Επιμελητηρίου. Στον Δήμαρχο Παγγαίου σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Την Δευτέρα 18 Γενάρη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου θα βρίσκεται στην πόλη μας. Η διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε. Καβάλας καλεί τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό να κάνουν τεχνικό έλεγχο. Από το μεσημέρι χθες λύθηκαν τα προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού αφού τα περισσότερα χιόνια έλιωσαν. 6μηνη παράταση με εθνικούς πόρους στο πρόγραμμα Στηρίζω. Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια οργανώνει τη Δευτέρα το απόγευμα στο Επιμελητήριο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Η Βάσω Παπουτσή Μήττα ανακοίνωσε ότι στις εκλογές της ΝΔ στηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Αναβιώνει στις 5 το απόγευμα στην Νέα Καρβάλη το έθιμο Σάγια. Αύριο το μεσημέρι στη Νικήσιανη το έθιμο του Αράπη. Στις 11 αύριο το πρωί ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι. Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης υλοποίησε σε συνεργασία με ελληνοιταλικό σύλλογο ανθρωπιστική πρωτοβουλία σε 3 γηροκομεία του Νομού.  Συνεχίζεται στο ξενοδοχείο Λούσυ πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι μικρών ηλικιών.

 

Απαντήσεις από τρεις ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει περιμένει εντός της ημέρας ο ΑΟΚ. Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου ο Καζάκης. Προπονήθηκαν χθες με την Ένωση οι νέοι Αμερικανοί παίκτες της Μακί- Κρόμα και Ουίλιαμς. Αύριο το μεσημέρι η πίτα του ΝΟΚ. Η εκδήλωση θα γίνει στο εντευκτήριο του ομίλου.

 

Διαβάστε επίσης