• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Το όνομα του πρώην Δημάρχου Λάζαρου Τσαταλμπασίδη αναφέρεται στο χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ως μία ακόμη επιλογή για τον Δήμο Καβάλας και τις εκλογές του Μαΐου. Υπέρ του κ. Τσαταλμπασίδη το ότι μπορεί να ενώσει τον χώρο. Αρνητικό το ότι προέρχεται από τον πρώην Δήμο Φιλίππων. Ως την Κυριακή η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές τις 16ης Νοέμβρη. Ο σπουδαστής του ΤΕΙ Καβάλας Γιάννης Τότης νέος πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Εκδήλωση για τα αγροτικά θέματα πραγματοποιεί το Σάββατο στις Κρηνίδες ο ΣΥΡΙΖΑ. Παρόντες θα είναι δύο βουλευτές του κόμματος. Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Άρης Γιαννακίδης οργανώνει σύσκεψη όπου θα παραστούν οι Πρόεδροι των 5 Επιμελητηρίων και οι βουλευτές της ΑΜΘ. Πρώτο θέμα της συζήτησης τα χρέη των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ. Μία ακόμη ενημερωτική συνάντηση για τον αγωγό ΤΑΡ έγινε χθες το απόγευμα στο Πολύστυλο. Δεν υπάρχει ως τώρα απάντηση των κατασκευαστών του αγωγού στην εναλλακτική πρόταση του ΤΕΕ ΑΜ. Με τους γονείς και κηδεμόνες του 6ου Λυκείου συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης. 35χρονος αλλοδαπός από τη Ξάνθη βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμίτσας. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Αναζητούν τους λόγους που οδήγησαν τον 35χρονο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση με θέμα την οικονομική κατάσταση του ΟΑΕΕ. Συμπληρωματικά στοιχεία για τη παραχώρηση κατά κυριότητα στο Επιμελητήριο του Εκθεσιακού Κέντρου ζητά από τη Περιφέρεια ΑΜΘ η Αποκεντρωμένη. Χθες ο Αρχέλαος Γρανάς ήταν στη Θάσο. Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή πανελλαδική απεργία απεύθυναν χθες το ΕΥΚ, η ΑΔΕΔΥ Καβάλας και η ΠΑΣΕΒΕ. Ανακοίνωση συμμετοχής στην αυριανή απεργία εξέδωσε και το σωματείο των οικοδόμων. Απολύθηκαν χωρίς να αποζημιωθούν 14 εργαζόμενοι της εταιρίας Δήμητρα. Διαμαρτυρήθηκαν στην Επιθεώρηση Εργασίας. Το ευρωπαϊκό δίκτυο πόλεων και περιφερειών κατά της φτώχιας- υπέρ του εθελοντισμού εξέλεξε χθες πρόεδρο του για τα επόμενα τρία χρόνια τον Δήμαρχο Καβάλας. Προχωρά η διαδικασία των προγραμμάτων Leader στην Αναπτυξιακή Καβάλας. Και οι εργαζόμενοι των Πετρελαίων ζητούν να δημιουργηθεί στην Καβάλα κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Ο Μάκης Δημητριάδης και ο Παναγιώτης Αρσονιάδης θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές νέας διοίκησης στη ΓΣΕΒΕΕ που θα γίνουν στο τέλος του μήνα.

 

1.183 επιβάτες έφερε χθες στη Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Riviera. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας που οργανώνει τις κρουαζιέρες του ίδιου πλοίου υποσχέθηκε για το 20147 αφίξεις στη Καβάλα. Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι Ιατρικός Σύλλογος και Περιφερειακό τμήμα Φυσικοθεραπευτών με θέμα ημερίδα που θα γίνει στη Καβάλα το προσεχές Σάββατο. Ανακοίνωση υπέρ των έργων αναστήλωσης του παλιού μεντρεσέ εξέδωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας.

 

Παραιτήθηκε από γενικός αρχηγός του ΑΟΚ ο Σάκης Παπαδόπουλος, εκ των βασικών συνεργατών του Βλάση Τσάκα. Νέο ξεκίνημα ζήτησε χθες από τους παίκτες της ομάδας ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης. Πιθανή επανεμφάνιση την Κυριακή στο ματς με τον Βατανιακό για τον Καρλόπουλο. Συνάντηση με τον Νίκο Πενταζίδη είχε την Κυριακή ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου. Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα προπονητή της ομάδας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης