• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Την πλήρη διαχείριση των δύο κτιρίων που έχουν παραχωρηθεί στον ΝΟΚ και τον ΟΘΑΚ, κτίρια που βρίσκονται στην δυτική πλευρά του κεντρικού λιμανιού, ζητά ο Οργανισμός Λιμένα. Εντός των ημερών θα γίνουν συναντήσεις των εκπροσώπων των δύο ομίλων με τον πρόεδρο του ΟΛΚ. Χθες στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΝΟΚ οι εκπρόσωποι του ναυτικού ομίλου δήλωσαν τη διαφωνία τους με την οποιαδήποτε αλλαγή στο σημερινό καθεστώς. Απέφυγαν να δώσουν τον λόγο στον πρόεδρο του Οργανισμού Χρήστο Ηλιάδη, παρά το ότι αυτός παρευρίσκονταν στην ίδια εκδήλωση. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην τοπική ΝΔ για τον υποψήφιο Δήμαρχο στη Καβάλα. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης που εμφανίζεται να συζητά για την κατάρτιση ψηφοδελτίου. Δύο άτομα συνελήφθησαν την Κυριακή στη Χρυσούπολη. Κατηγορούνται για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια χασίς. Ξαναρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο ΤΕΙ. Αύριο επαναλειτουργούν τα σχολεία. Φίλτρο για την συγκράτηση αρσενικού εγκατέστησε η ΔΕΥΑΚ στο αντλιοστάσιο της Παλιάς Καβάλας.

 

Περιοδεία στα ΚΑΠΗ αρχίζει σήμερα ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με σκοπό την κοπή βασιλόπιτας σε κάθε ένα από αυτά. Νέα ανακοίνωση υπέρ της υποψηφιότητας Βέρρου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Οργάνωση αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη της τοποθέτησης αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών έξω από τράπεζα στο κέντρο της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα. Την πίτα τους έκοψαν την Κυριακή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας. Παρέστη η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια. Δίκη για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ από το ταμείο του πρώην Δήμου Παγγαίου δρομολογεί η οριστικοποίηση του πορίσματος οικονομικών επιθεωρητών. Βασικοί κατηγορούμενοι οι δύο υπάλληλοι που σκότωσαν τον Τριαντάφυλλο Κουκούδη. Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο γυναίκες που στις 12 Δεκέμβρη ξεγέλασαν Καβαλιωτη επιχειρηματία. Του πήραν κρέατα αξίας 2.500 ευρώ και δεν τον πλήρωσαν.

 

Με καλό καιρό αλλά λίγο κόσμο έγινε χθες στο λιμάνι ο αγιασμός των υδάτων. Τον σταυρό έπιασε ο 27χρονος Γιάννης Βαλσαμίδης. Την τελετή μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι Άρης Γιαννακίδης- Γιώργος Παυλίδης. Χθες έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στη Καλαμίτσα και στον Μπάτη. Το παραμύθι με τον καλικάτζαρο παρουσίασαν το Σάββατο στον Δημοτικό Κήπο οι Παραμυθάδες. Αναβίωσε το έθιμο Σάγια στη Νέα Καρβάλη. Την πίτα τους έκοψαν οι Λημνιοί την Κυριακή. Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για την παράσταση που θέμα έχει την ανεργία. Το έργο θα παιχθεί στο «Αντιγόνη Βαλάκου» από αύριο Τετάρτη ως και την Κυριακή.

 

Πάλεψε το ματς με τον Ηρακλή ο ΑΟΚ αλλά στο τέλος ηττήθηκε 1-0. Παραμένει στη ζώνη υποβιβασμού. Σήμερα διοικητικές εξελίξεις με τον Μπάμπη Κουφατζή να επιμένει στη πρωτοβουλία του. Εύκολο απόγευμα για την Ένωση που νίκησε 70-47 τους Ίκαρους Σερρών. Επόμενος αντίπαλος το Λαύριο. Νίκησαν Βυζάντιο και Νέστος, ισοπαλίες για Ακροπόταμο- Ορφέα Ελ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης