ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Διακοπή εργασιών ζητά από τον Δήμο Καβάλας ο εργολάβος για το έργο της Ερυθρού Σταυρού. Το αίτημα κατατέθηκε ήδη στην τεχνική υπηρεσία, οφείλεται στο ότι το έργο του ΕΣΠΑ δεν πληρώνεται από τις αρχές του έτους. Υπό αυτές τις συνθήκες απομακρύνεται η συνέχιση του έργου στην οδό Βενιζέλου κι ως εκ τούτου η μονοδρόμηση τμήματος της ίδιας οδού. Κι άλλα έργα του ΕΣΠΑ σε όλο το Νομό παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα.

Βλάβη στο δίκτυο του ίντερνετ ταλαιπώρησε χθες τους πολίτες που βρέθηκαν στον ΟΑΕΔ Καβάλας. Η αυξημένη κίνηση στην υπηρεσία οφείλεται στην υλοποίηση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας. Χωρίς ίντερνετ ήταν χθες οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία που θα κατασκευάσει τον αγωγό ΤΑΠ ξεκαθάρισε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ότι δεν δέχεται να αλλάξει την όδευση από τον Αμυγδαλεώνα ως τα όρια του Ν. Καβάλας με τον Ν. Δράμας. Νέα προβλήματα υδροδότησης από την Παρασκευή στο Λυκόστομο. Αγρότες χρησιμοποιούν το νερό για τα ποτίσματα των εκτάσεων τους με αποτέλεσμα αυτό να μην επαρκεί για τις ορεινές περιοχές του Δήμου Καβάλας. Μυστήριο παραμένει το ποιος εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας έδωσε εντολή την περασμένη Παρασκευή να σβήσουν τα φώτα στο Φρούριο για να μην είναι ορατό πανό υπέρ του «όχι». Παραιτήθηκε από συντονιστής Καβάλας στο κόμμα το Ποτάμι ο Βασίλης Πατέλης.

«Μουδιασμένη» η τοπική ΝΔ μετά την παραίτηση Σαμαρά. Πολλά στελέχη της ζητούν ο επόμενος πρόεδρος να είναι ένα εντελώς νέο πρόσωπο. Την Δευτέρα- σε μια δύσκολη στιγμή λόγω της διακοπής λειτουργίας των τραπεζών- αρχίζουν και στην αγορά της Καβάλας οι θερινές εκπτώσεις. Σήμερα ή το αργότερο αύριο το Πρωτοδικείο Καβάλας επικυρώνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα 271 τμήματα του Νομού Καβάλας. Οι δικαστικές υπηρεσίες επαναλειτουργούν την Πέμπτη. Σε ιδιώτη ανέθεσε ο Δήμος Παγγαίου το κλάδεμα των δέντρων στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ν. Περάμου. Νέο πρόγραμμα λιγότερων δρομολογίων των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή των σκουπιδιών ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας. Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αστεριάδης εξεδήλωσε την πρόθεση να δωρίσει βιβλία του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η ομάδα των Παραμυθάδων θα βρίσκεται το απόγευμα στην έκθεση βιβλίου. Ολοκληρώθηκαν χθες με μουσική εκδήλωση στην παραλία οι εκδηλώσεις των φετινών Ελευθερίων. Το Σαββατοκύριακο στο αρχαίο θέατρο η παράσταση Τρωάδες σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη.

 

Σήμερα στην Καβάλα ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής στο Νέστο. Με απόφαση του υπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή πήρε παράταση ως τον Φεβρουάριο η προθεσμία για την αδειοδότηση των γηπέδων, αρμόδιοι για τα οποία είναι οι Δήμοι. Ο κολυμβητής του ΟΘΑΚ Παναγιώτης Εμφιετζής διακρίθηκε στους μεσογειακούς αγώνες κολύμβησης που έγιναν πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης