ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης Διονύση Μπεχράκη είχε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ Γιώργος Τσιμενίδης. Ο κ. Μπεχράκης ήταν απόλυτα καθησυχαστικός χωρίς όπως φαίνεται να καταφέρει να πείσει τον κ. Τσιμενίδη. Σύμφωνα με τον Διονύση Μπεχράκη δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την ΔΕΠΑ, τακτοποιείται η υπόθεση του δανείου από την τράπεζα Αττικής ενώ εντός των ημερών θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου. Το σωματείο παρακολουθεί στενά και τα τρία θέματα της εταιρίας. Χθες το απόγευμα ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής για την κοινωφελή εργασία. Κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Αναγνώρισε τα προβλήματα του προγράμματος που όπως είπε αντιμετωπίζονται. Επανέλαβε ότι το πρόγραμμα είναι πιθανό να επαναληφθεί, αφού προηγουμένως σχεδιαστεί από την αρχή. Ο Χρήστος Ηλιάδης τοποθετήθηκε νέος πρόεδρος του ΟΛΚ. Απομένει η δημοσίευση της απόφασης στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με κατάργηση κινδυνεύουν οι αστυνομικοί σταθμοί στα Λιμενάρια, στις Κρηνίδες, στο Ορφάνι και στην Νέα Πέραμο. Από τις 3 Γενάρη και για 3 μήνες 25 αστυνομικοί από την Καβάλα θα υπηρετούν στην Ορεστιάδα, στην ελληνοτουρκική μεθόριο. Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση απώλειας 2.000 λίτρων πετρελαίου στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Η διοίκηση του ιδρύματος κάνει λόγο για διαρροή στην βάση της δεξαμενής αλλά η αστυνομία αναφέρεται σε κλοπή του πετρελαίου όσο το ίδρυμα παρέμεινε κλειστό. Το πετρέλαιο προέρχονταν από δωρεά ιδιώτη.

 

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες αυτή την ώρα σε όλο το Νομό της Καβάλας. Χιόνισε χθες το μεσημέρι στον πρώην δήμο Ορεινού. Αλαλούμ επικρατεί στη Θάσο όσον αφορά την εφορία του νησιού. Η υπηρεσία ετοιμάζεται να διακόψει τη λειτουργία της την Παρασκευή και να μεταφερθεί στην Καβάλα. Ίδια δεδομένα ισχύουν και για την εφορία Ελευθερούπολης. Ανακοινώθηκαν χωρίς εκπλήξεις χθες οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας. Συνεχίζουν μαχητικά την απεργία τους για δεύτερη μέρα σήμερα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ στο Ν. Καβάλας. Επιστολή προς τους βουλευτές της Καβάλας έστειλε χθες η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Το Βιοτεχνικό Πάρκο εντάχθηκε στις επιλέξιμες περιοχές του προγράμματος Leader που ανέλαβε να υλοποιήσει η Αναπτυξιακή Καβάλας. Σε συνάντηση με την διοίκηση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων θα λάβει μέρος σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Δεκτή έκανε η Ακαδημία Αθηνών πρόταση του συμπολίτη γιατρού Δημήτρη Αστεριάδη. Η Ακαδημία Αθηνών θα τιμήσει μετά θάνατον τον Τηλέμαχο, που στο πρόσφατο περιστατικό της Μεσορόπης προσπάθησε να σώσει τα δύο του αδέλφια. Την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας κόβει την πίτα του το Επιμελητήριο. Την Κυριακή στη καλύβα του Φουντουκλή ίδια εκδήλωση από τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας.

 

Παίκτης του ΑΟΚ θεωρείται από χθες ο Γάλλος Ουσμάν, που το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονταν στην ομάδα μας. Στον ΑΟΚ προτάθηκε και ο Καρντόσο. Χθες η ομάδα είχε ρεπό, σήμερα θα κάνει απογευματινή προπόνηση. Η Ένωση θα επισκεφθεί την Πέμπτη το απόγευμα τα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων. Για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη έχει ελπίδες να αγωνιστεί ο προερχόμενος από τραυματισμό Μανωλόπουλος.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης