• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σήμερα η κατάληψη του Δημαρχείου από ομάδα 30 και πλέον αντιεξουσιαστών. Στο Διοικητήριο συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Χωρίς αποτέλεσμα 3 συναντήσεις της Δημάρχου με τους καταληψίες. Εξ αιτίας της κακοκαιρίας και της κατάληψης του Δημαρχείου δεν αρχίζουν το απόγευμα –όπως ήταν προγραμματισμένο- οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στην πλατεία. Η γενική συνέλευση των μετόχων της Καβάλα Όιλ έλαβε χθες απόφαση για την απορρόφηση της εταιρίας από την Ενεργειακή Αιγαίου. Διαφωνούν, αμφισβητούν, προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνα για 21 διαρρήξεις διαμερισμάτων στην Καβάλα, το χρονικό διάστημα Νοέμβρης 2013 – Ιούνης 2014. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν κι επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το Σάββατο το βράδυ το παγκάρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα δημοτικά κοιμητήρια. Πήραν μικρό χρηματικό ποσό. 11 ελληνίδες από τη Νέα Υόρκη επισκέφθηκαν χθες το Πουλίδειο Γηροκομείο και την Παιδόπολη κάνοντας δωρεές. Εκπροσωπούν την Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Μπρούκλιν.

Για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το κτίριο του ΙΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες στην Καβάλα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Στόχοι του είναι ο τουρισμός 12 μήνες το χρόνο και η δυνατότητα έκδοσης βίζας 72 ωρών σε Τούρκους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την ΑΜΘ.  Ευρωπαϊκό έργο που αναφέρεται στην τουριστική προβολή και του Νομού Καβάλας παρουσιάστηκε χθες σε ημερίδα στην Δ. Βιβλιοθήκη. Διακοπή υδροδότησης σε δυτικές και βόρειες συνοικίες θα σημειωθεί αύριο λόγω έργων της ΔΕΥΑΚ. 12 με 19 Δεκέμβρη πραγματοποιείται και στο Νομό Καβάλας η 2η Πανελλήνια εβδομάδα εκπαίδευσης και πρόληψης από το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Ο Γρηγόρης Χιόνης εξελέγη πάλι πρόεδρος στον σύλλογο Τριτέκνων Νομού Καβάλας. Συγκροτήθηκε σε σώμα χθες η νέα διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

Έκθεση φωτογραφίας μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας εκθέτουν φωτογραφίες τους στο Εμπορικό Κέντρο 12 με 21 Δεκέμβρη. Την Παρασκευή το βράδυ μουσικοθεατρική παράσταση από ομάδα εφήβων της «Θεατρικής Μηχανής» στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου. Την Δευτέρα 15 Δεκέμβρη εκδηλώσεις στην πλατεία από το Λύκειο των Ελληνίδων.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θεωρεί ακατάλληλο το γήπεδο του Ακροποτάμου για το ματς της Κυριακής της τοπικής ομάδας με τον ΑΟΚ. Με έγγραφο της προτείνει ως τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης το γήπεδο της Ελευθερούπολης. Η Ένωση προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Αθήνα με το Ψυχικό.

Διαβάστε επίσης