• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ 2013

Σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας 5 ατόμων που δρούσε και στο Νομό Καβάλας. Τρεις από τους συλληφθέντες είναι κάτοικοι Καβάλας. Η ομάδα θεωρείται υπεύθυνη για τις διαρρήξεις στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης, στο Δημαρχείο Χρυσούπολης αλλά και για τη ληστεία σε κατοικία πολιτικού προσώπου στην πόλη μας. Χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έκανε εξόρμηση σε κατοικίες όπου βρήκε όπλα και διαρρηκτικά εργαλεία. Ομόφωνο ψήφισμα κατά των απολύσεων στη τοπική αυτοδιοίκηση υιοθέτησε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα κι έτσι ο Δήμος Καβάλας θα είναι για δεύτερη μέρα κλειστός. Ένα νέο μεγάλο κτίριο στη θέση του σημερινού ονειρεύεται το ΙΚΑ. Αυτό είπαν χθες εκπρόσωποι του ιδρύματος στον Αντιδήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και στον πρόεδρο του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρο Βασιλειάδη. Συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση εντός των ημερών. Επαγγελματίας από την Καβάλα διαμαρτύρεται για το κατάστημα του έγινε για 5η φορά στόχος διαρρηκτών μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ετών. Στην Χρυσούπολη και τα Τενάγη των Φιλίππων ήταν χθες ο Άρης Γιαννακίδης. Έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Νέστου, ανακοίνωσε ότι άρχισε η εκπόνηση της μελέτης της γέφυρας Παλαιοχωρίου.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες το απόγευμα εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου για θέματα προστασίας των πολιτών. Με ανακοίνωση της η Οικολογική Κίνηση Νέστου δηλώνει αντίθετη στο πλωτό LNG. Ερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα κατέθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης. Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών στο Διοικητήριο μετά την εμπρηστική επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας. Λειτούργησε χθες η Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Αρχίζουν το μεσημέρι στο Επιμελητήριο σεμινάρια μελισσοκομίας. Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα γίνει στους Αντιφιλίππους η καθιερωμένη γιορτή του καλαμποκιού. Ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της πόλης αρχίζουν το απόγευμα οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ. Οι δάσκαλοι της Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στους δημοτικούς υπαλλήλους που κινδυνεύουν με απόλυση. Εγκαινιάζεται αύριο το απόγευμα στη Νέα Πέραμο η 2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας.

 

Για την έκθεση βιβλίου που θα γίνει στη Νέα Πέραμο δίνεται το μεσημέρι συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους του Δήμου Παγγαίου και των Εκδοτών Βορείου Ελλάδας. Εγκαινιάζεται το βράδυ στο Εμπορικό Κέντρο έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου με τίτλο «Ανάσες μιας πόλης». Αρχίζει στις 9 το βράδυ στο Όσκαρ το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Εμφανίζεται το τρίο Κασταλία. Στις 9 το βράδυ στην αυλή του 8ου Παιδικού Σταθμού η καθιερωμένη εκδήλωση του εργαστηριού παραδοσιακής μουσικής της Σοφίας Νεοχωρίτου.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης αρχίζει συζητήσεις με παίκτες που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς είναι χαμηλός. Σήμερα θα ανακοινωθεί ότι νέος προπονητής της Ένωσης είναι ο Θωμάς Νίκου. Δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθούν κι οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης