ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Υπέρ του πλωτού LNG που προωθεί η ΔΕΠΑ στην Βόρεια Ελλάδα τάχθηκε χθες ο Υπουργός Περιβάλλοντος Παναγιώτης Λαφαζάνης, σύμφωνα με την ομιλία του στο συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. Το περιέγραψε ως μια δράση του δημοσίου, εννοώντας την ΔΕΠΑ. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης κάλυψε πλήρως το ΙΚΑ, το οποίο ζητά πίσω χρήματα από 1073 συνταξιούχους του στην Καβάλα λόγω εσφαλμένης καταβολής οικογενειακού επιδόματος. Ως προς το κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται είπε- απαντώντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας- ότι αυτό εξετάζεται.

 

Δύο ώρες συζήτηση για τους πεζόδρομους και την μονοδρόμηση της Βενιζέλου είχαν χθες το απόγευμα με την Δήμαρχο εκπρόσωποι της αγοράς. Διαπιστώθηκαν διαφωνίες στο θέμα των πεζόδρομων. Υπέρ της δοκιμαστικής μονοδρόμησης της Βενιζέλου το Καλοκαίρι τάχθηκε η Δήμαρχος. Αστυνόμευση ζήτησαν το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία και ο Εμπορικός Σύλλογος. Συνέλευση έκαναν χθες οι εργαζόμενοι στην ΒΦΛ. Πέμπτη και Παρασκευή εκλογή νέας διοίκησης του σωματείου. Νέα ανακοίνωση κατά της υφιστάμενης όδευσης του ΤΑΡ εξέδωσαν χθες οι αγρότες του Δήμου Καβάλας. Μεθαύριο έρχονται στην ΑΜΘ δημοσιογράφοι από την Αυστρία μαζί με την διευθύντρια του ΕΟΤ στην Βιέννη. Διαμαρτυρία έξω από την εφορία κάνει αύριο το πρωί η ΠΑΣΕΒΕ. Κριτική στην Ε.Ε. για την συμπαράσταση της στις μικρές χώρες που βρίσκονται σε κρίση έκανε ο Γιώργος Παυλίδης στην χθεσινή ημερίδα της σύμπραξης φορέων Πανεμπόριο. Ο Άγγελος Τσατσούλης άσκησε κριτική στις κυβερνήσεις από το 2008 και μετά που δεν στήριξαν την ανάπτυξη. Ανακοίνωση για τα κυκλοφοριακά της πόλης εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Εγκαινιάζεται το πρωί το Grid του ΤΕΙ, το οποίο έχει πιστοποίηση από το Cern. Αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Συνελήφθη αλλοδαπός επειδή αποπειράθηκε διάρρηξη στην Παλαιά Καβάλα. Φήμες αναφέρουν ότι αύριο είναι πιθανό να επισκεφθεί την Καβάλα η Φώφη Γεννηματά. Στις εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας ΑΜΘ είχαν επιτυχίες αξιωματικοί της Α.Δ. Καβάλας. Σεμινάριο πρώτων βοηθειών οργάνωσε για τα μέλη του ο σύλλογος υπαλλήλων Π.Ε. Καβάλας.

 

Στο πλαίσιο προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας ο Δήμος Παγγαίου βραβεύτηκε για την γιορτή του τσίπουρου που οργανώνει κάθε Φθινόπωρο στη Νέα Πέραμο. Μαθήτρια του 18ου δημοτικού σχολείου ήταν η νικήτρια στον 2ο διαγωνισμό ορθογραφίας που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στην Δ. Βιβλιοθήκη. Νέα διοίκηση απέκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Στεγνού.

 

Συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική εφόσον αυτά γίνουν, δηλώνει σήμερα ο ΑΟΚ. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ Καβαλιωτών ώστε μέσα στην εβδομάδα να κατατεθεί οικονομική πρόταση στον Ερασιτέχνη. Νέα διοίκηση απέκτησε ο ΣΦΑΟΚ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης