Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Βασιλακάκης

 Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Βασιλακάκης

H αποστολή του ΑΟΚ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Πάτρα, για το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FootBall League.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 16. 45 και υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο ΑΟΚ θα επιστρέψει μ` ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία είναι πολύ καλή μετά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα την περασμένη Κυριακή στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου. Ο Κώστας Βασιλακάκης για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα υπολογίζει τον Κροάτη επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς, που εκδόθηκε το δελτίο του και είναι στην αποστολή. Αντίθετα και πάλι έμεινε εκτός 20αδας ο Θοδωρής Πακάλτσης που δε μπόρεσε να ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του. Οι παίκτης που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογιάννης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παπαγερίδης, Μαραγκός, Παγώνης, Ντιέ, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος, Καλαγκάνης, Μοκάκε, Ντος Σάντος, Κουμπρόγλου, Χλωρός, Μπρατσιάνι, Μιγιάτοβιτς, Ποσίνκοβιτς, Πλιάγκας, Καπνόπουλος.

Ο Καπνόπουλος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Στις 5 χθες το απόγευμα ο ΑΟΚ, προπονήθηκε σε γήπεδο της Πάτρας.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Θρακιώτης τεχνικός μάλλον θα ξεκινήσει με τους 11 που κέρδισαν την περασμένη Κυριακή, τον Εθνικό Γαζώρου.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μάνος Αποστολίδης. Δεξιά πλάγια στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά ο Γελαδάρης. Στο κέντρο της άμυνας ο Μαραγκός με τον Τριποτσέρη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμή ο Ντιέ και ο Ενσαλίβα. Ο Μπρατσιάνι θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα σε ρόλο μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους.

Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Μοκάκε με τον Ντος Σάντος. Φουνταριστός ο Χλωρός. Ο Μιγιάτοβιτς κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία. Βοηθοί του από τον ίδιο σύνδεσμο ο Πυλαρινός με τον Κολοσιώνη.

*Έφυγε ο Παπακώστας από την Παναχαϊκή

Εν τω μεταξύ στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, επικρατεί μεγάλη αναταραχή μετά τις αποφάσεις του Αλέξη Κούγια.

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο ο Γιάννης Παπακώστας αλλά και από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Πέτρος Μίχος. Πριν είχε λυθεί το συμβόλαιο με τον Ηλία Σολάκη, που και αυτός πλήρωσε το μάρμαρο των μέχρι τώρα κακών εμφανίσεων. Ο Σολάκης στη δική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για μαρτύριο, που έλαβε τέλος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ήταν προσβλητική για τον έμπειρο επιθετικό. Επίσης εκτός ομάδας τέθηκε και ο Σπύρος Βρονταράς. Επίσης δεν υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του Μάριου Μπρέσκα.

Μετά απ` όλα αυτά το κλίμα δε μπορεί να είναι και ότι καλύτερο, στο στρατόπεδο της σημερινής αντιπάλου του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης