• 14 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Επίσχεση εργασίας αρχίζει το ΕΚΑΒ Καβάλας

 Επίσχεση εργασίας αρχίζει το ΕΚΑΒ Καβάλας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας, κάνει γνωστό ότι από σήμερα επανέρχεται στην επίσχεση εργασίας. Θα εξυπηρετεί δηλαδή μόνο έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Οι λόγοι της νέας κινητοποίησης είναι προφανείς. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας δεν πληρώθηκε όπως θα έπρεπε η υπερωριακή εργασία προηγούμενων μηνών. Οι ανακοινώσεις προς τον τύπο και οι αποφάσεις του σωματείου αναφέρουν τα ακόλουθα:

Παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις, δεν έχουν ακόμη καταβληθεί ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις των εργαζομένων, οι οποίες συνίστανται στην μη καταβολή του ανταλλάγματος για την παροχή εργασίας εκ μέρους των εργαζομένων ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ και λοιπές ΑΡΓΙΕΣ, καθώς και την καταβολή αποζημιώσεων των εκτός έδρας μετακινήσεων των εργαζομένων από το 2011

Σας Ενημερώνουμε λοιπόν ότι από την Τετάρτη 10-10-2012, διακόπτουμε την αναστολή της επίσχεσης και συνεχίζουμε να ασκούμε το δικαίωμα της επίσχεσης εργασίας έως ότου εκπληρωθούν πλήρως οι υποχρεώσεις της Διοίκησης του ΕΚΑΒ προς όλους τους εργαζόμενους της.

Σημειώνεται δε ότι :

Θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για την μορφή των δράσεών μας όπου μεταξύ άλλων θα συμπεριλαμβάνουν.

-Αποκλεισμό όλων των Περιφερειών Πανελλαδικά

-Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα γραφεία των κομμάτων Πανελλαδικά

-Καταλήψεις όλων των κτιρίων του ΕΚΑΒ Πανελλαδικά

-Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας

-Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Βουλή

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Π ΕΚΑΒ

 

Συμμετοχή του ΕΚΑΒ Καβάλας

 

Συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που κήρυξε η ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ ( Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ), με μοναδικό αίτημα την καταβολή δεδουλευμένων σας ενημερώνουμε ότι από τις 10-10-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 07:00 π.μ. θα ξεκινήσει επίσχεση εργασίας η οποία θα διαρκέσει έως ότου καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα μας. Έτσι κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Ο Γ. Γραμματέας

Τσιτσιλικάκης Κων/νος Καρυπίδης Αναστάσιος

 

 

Διαβάστε επίσης