• 7 Μαΐου 2024,

Δεν ανησυχούν στην ΑΝΚΑ

 Δεν ανησυχούν στην ΑΝΚΑ

Η εφημερίδα «Έθνος» της περασμένης Κυριακής, δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η τρόικα έβαλε στο μάτι αναπτυξιακές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Το δημοσίευμα αναφέρεται σε αναπτυξιακές εταιρίες που έχουν τα χαρακτηριστικά της Αναπτυξιακής Εταιρίας Καβάλας. Παρά το ότι το δημοσίευμα είναι συγκεκριμένο, στην Αναπτυξιακή Καβάλας δε φαίνεται να ανησυχούν. Θεωρούν ότι πρόκειται για ένα δημοσίευμα μόνο, ένα σενάριο από τα πολλά, που βλέπουν αυτήν την περίοδο το φως της δημοσιότητας και στο τέλος δεν υλοποιούνται.

Η αναπτυξιακή Καβάλας άλλωστε έχει να κάνει σοβαρότερη δουλειά αυτή την περίοδο, από το να ασχολείται με το τι γράφουν οι εφημερίδες. Μπαίνει σε διαδικασία συμβασιοποίησης η τελική φάση του προγράμματος lieder, με τις οριστικές εντάξεις στο πρόγραμμα, τριάντα επτά επενδυτικών προτάσεων ιδιωτών και εννέα δημοσίων έργων.

Το lieder αλιείας, που αφορά τις περιοχές Θάσου και Κεραμωτής, κλείνει με 14 προτάσεις ιδιωτών, ποσό 1 εκατομμυρίου ευρώ, θα επαναπροκηρυχθεί. Αυτή τη φορά θα απευθύνεται και σε μη αλιείς.

Στην Αναπτυξιακή Καβάλας είναι αισιόδοξοι ότι η αποστολή που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας θα ολοκληρωθεί ταχύτερα, θα είναι δηλαδή μία αναπτυξιακή ώθηση στο νομό Καβάλας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης