• 7 Μαΐου 2024,

Δεν απεργούν οι ναυτεργάτες

 Δεν απεργούν οι ναυτεργάτες

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν τα νέα στο λιμάνι, προερχόμενα από τη Θάσο. Πληροφορίες ανεπίσημες, αλλά έγκυρες έκαναν λόγο για μη συμμετοχή των ναυτεργατών στη διήμερη απεργία της ΠΝΟ, που αρχίζει σήμερα, ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κατόπιν τούτου σήμερα κι αύριο θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια των φέρυ μπωτ και στη γραμμή του Πρίνου και στη γραμμή της Κεραμωτής. Ενώ στην απεργία σήμερα κι αύριο δεν συμμετέχει φυσικά και το πλήρωμα του υδροπτέρυγου.

Σχετικά με τα δρομολόγια που συνδέουν την Καβάλα με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τα δεδομένα λόγω της απεργίας έχουν ως εξής: Το «Εξπρές Σαντορίνη» ήρθε κανονικά χθες κι αναχώρησε. Ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο στην επόμενη άφιξή του. Ενώ κανονικά θα έρθει το απόγευμα το πλοίο «Νήσος Μύκονος».

Η σημερινή απεργία της ΠΝΟ είναι 48ωρη, ενώ οι ναυτεργάτες λέγεται στη Θάσο ότι αποφασίζοντας να μη συμμετέχουν σ΄ αυτήν συμφώνησαν ταυτόχρονα να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε επίσης