• 18 Μαΐου 2024,

Δεν παίρνει χαμπάρι ο Πούτιν

 Δεν παίρνει χαμπάρι ο Πούτιν

Αυτός που δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα είναι ο Πούτιν ο οποίος κόντεψε να κάνει άνω κάτω όλο τον ντουνιά με την στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στην Ουκρανία που ευτυχώς δε οδήγησε σε σύρραξη αφού όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας έσπευσε να πεί αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητο.

Σε αυτή την φάση έχει αποφασίσει να αποσύρει τα στραυτέματα αφού όλο αυτο το σκηνικό της Ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας το βάφτισε στρατιωτική ΄άσκηση η οποία μάλιστα στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία και τελείωσε.

Πάντως ο Πούτιν ξεκαθάρισε οτι αν στο μέλλον κριθεί απαραίτητη μια στρατιωτική επέμβαση αυτή θα γίνει χωρίς μά και ταραμά ΄στέλνοντας μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλησαν να τον σταματήσουν και ιδιαίτερα στον ΟΜΠΑΜΑ που με διάφορους τρόπους και επιχειρήματα προσπαθούσε την προηγούμενη εβδομάδα να αναβάλει μια ενδεχόμενη στρατιωτική παρέμβαση των Ρώσων στην Ουκρανία.

Και η Ευρώπη και η Αμερική πέσανε πάνω του να τον μεταπείσουν αλλα δεν τα κατάφεραν γιατί πολύ απλά ο Πούτιν δεν παίρνει εύκολα χαμπάρι.

Αποφάσισε να φύγει όταν έκρινε οτι δεν κινδυνεύουν οι Ρώσσοι της Ουκρανίας.

Πολλοί υποστήριξαν οτι το κόμμα του Θεοδωράκη του δημοσιογράφου ήτανε ένα τέχνασμα για να ασχοληθεί σε μια απο τις επόμενες εκπομπές του με τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου αλλα και των απλών ανθρώπων στο άκουσμα οτι ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με την πολτική κατεβαίνει στιν πολιτική.

Υπο αυτή την έννοια όλοι πέσαμε στην παγίδα του Θεοδωράκη που όμως τελικά μιλάει σοβαρά και είναι έτοιμος να κατέβει στις Ευρωεκλογές παρουσιάζοντας 30 ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν καμμία σχέση με την πολιτική και προέρχονται κυρίως απο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μάλιστα στις πρώτες θέσεις της λίστας φιγουράρει και το όνομα του δικού μας Θοδωρή Γκόνη.

Ο Θεοδωράκης θα το επιχειρήσει και αν στην πορεία δεί οτι μένει απο καύσιμα μπορεί ΄όλο αυτό το εγχείρημα να το κάνει ντοκυμαντέρ για την εκπομπή του.

Όλα παίζουν και όλα είναι ανοιχτά για έναν δημοσιογράφο με την ευρηματικότητα και την φαντασία του Θεοδωράκη που έχει την ικανότητα να κάνει το ποτάμι εκπομπή αν δεν πάει καλά το πράμα.

Ολα θα εξαρτηθούν απο το αν θα του βγεί το εγχείρημα και κάτσει η μπίλια στο κόκκινο.

Μπορεί να μπεί , μπορεί να βγεί , μπορεί να φύγει και να ξαναρθεί που λέει και το τραγούδι.

Μετά απο 4 χρόνια αποχής απο τα τηλεοπτικά δρώμενα η Άννα Δρούτζα αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση με καθημερινή εκπομπή που θα βγαίνει απο την συχντότητα του ΣΚΑΙ.

Είναι σα να λές στον Βαμβακούλα πάρε την φανέλα με το Νο3 και κατέβα να παίξεις και πάλι ποδόσφαιρο.

Μα η Δρούτζα πρίν απο 4 χρόνια εγκατέλειψε την τηλεόραση γιατί είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αυτά που έκανε δεν είχανε την ανταπόκριση που θέλανε οι διευθυντές προγράμματος να έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Οταν πέφτει η απόδωση σου και δεν κάνεις νούμερα φεύγεις.

Τα πράγματα είναι απλά.

Δεν είδατε τι ΄έγινε με τον Μουτσινά ;

Νικ Οκλόκ και Νίκ Good bye γιατί και ο Νίκ στην πορεία κλάταρε.

Οταν προσπαθείς να κάνει εκπομπές με χαμηλό μπάτζετ με όλο το πρότζεκτ να στηρίζεται στην ταλέντο του παρουσιαστή που πρέπει να τα κάνει όλα τότε ο παρουσιαστής θα πρέπει να είναι απο Τζέρι Λούις και και πάνω.

Έκανε δυό κολωτούμπες στις πρώτες εκπομπές ο Μουτσινάς που έχει ταλέντο , κατάπιε δυό τρία πιρούνια στις επόμενες και έτσι πήγε η εκπομπή μέχρι που ο άνθρωπος στέρεψε γιατί δεν είναι εύκολο να κρατάς μια ολόκληρη εκπομπή πάνω σου.

Ακόμα και ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι εξπέρ σε αυτού του είδους τις εκπομπές έχει κλατάρει και όπως διαπιστώνετε και εσείς δεν έχει την απήχηση που είχε στις πρώτες του εκπομπές.

Η τηλεόραση που θέλουν σήμερα οι καναλάρχες με εκπομπές και παραγωγές φθηνές δεν είναι εύκολο πράγμα.

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα έχουν μπατακώσει και επειδή οι ημερομηνίες πιέζουν απο την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης έχει επιστρατευτεί και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς που καλείται να προχωρήσει τις συζητήσεις να μας φέρει πιο κοντά στις συμφωνίες για να προλάβουμε τις ημερομηνίες.

Δεν έχουν βαρεθεί όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια τις ίδιες ιστορίες ;

Τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα με την ίδια σειρά.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και σίγουρα θα πάμε καλύτερα όταν θα στρώσει ο καιρός και θα έρθει η άνοιξη γιατί το μόνο πράγμα που μπορεί να στρώσει στην Ελλάδα είναι ο καιρός.

Μην περιμένετε τίποτα άλλο.

Περάσανε αρκετά χρόνια αλλα το καταλάβαμε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ Πέμπτη και Παρασκευή υπάρχουν πιθανότητες βροχής και απο το Σάββατο και μετά το σκηνικό του καιρού ΄γίνεται βροχερό.

Καλημέρα σας και

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης