Δεν πληρώθηκαν αλλά κάνουν υπομονή μέχρι το ματς με Βύζαντα – Τέλος ο Ντιέ από τον ΑΟΚ

 Δεν πληρώθηκαν αλλά κάνουν υπομονή μέχρι το ματς με Βύζαντα – Τέλος ο Ντιέ από τον ΑΟΚ

Oι παίκτες του ΑΟΚ δεν πληρώθηκαν αλλά προπονήθηκαν κανονικά το μεσημέρι και το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι το ματς με το Βύζαντα Μεγάρων.

Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα. Το οικονομικό «καίει» αυτές τις μέρες τον ΑΟΚ. Χθες το πρωί δεν έγινε η προγραμματισμένη προπόνηση.

Λίγο αργότερα οι παίκτες επισκέφτηκαν τα γραφεία της ομάδας για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Εκεί τους ζητήθηκε να κάνουν υπομονή, μέχρι την Κυριακή.

Τελικά πείστηκαν και η προπόνηση έγινε κανονικά το μεσημέρι. Κυρίως με τη καλή διάθεση που έδειξαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα θα πάει κανονικά μέχρι την Κυριακή. Μετά υπάρχουν ερωτηματικά. Φυσικά αν γίνουν πληρωμές τότε θα επανέλθει η ηρεμία. Αν όχι, έρχεται… τσουνάμι.

*Λύθηκε το συμβόλαιο του Ντιε

Ο Σερζ Ντιέ αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟΚ. Κλήθηκε χθες το απόγευμα να λύσει το συμβόλαιο του. Από τη στιγμή που δεν ήθελε να παραμείνει, δεν τον ήθελε και η ομάδα.

Ο Ιβοριανός εδώ και ένα μήνα έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από τον ΑΟΚ, έχοντας προτάσεις από ομάδες της Σουπερ Λιγκ. Μάλιστα έχει συμφωνήσει με τη γειτονική Ξάνθη.

Ο Ντιέ θέλει να συνεχίσει στη Σουπερ Λιγκ, προς τη δύση της καριέρας του. Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό μέσα στον Ακροπόταμο. Φυσικά ούτε καν περίμενε να πληρωθεί, αφού ήδη είχε πάρει την απόφαση του.

Αυτό έφερε δικαιολογημένη δυσαρέσκεια στις τάξεις των ιθυνόντων της ομάδας. Μάλιστα σε μια εποχή που ο Ντίε, έδειχνε ότι θέλει να είναι η σημαία της ομάδας. Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση για να φύγει από την ομάδα.

Ο Ντιέ ήταν άφαντος τις τελευταίες μέρες. Το μυαλό του μάλλον ήταν προς… Ξάνθη. Εκεί θα συναντήσει το φίλο του Ονουάτσι. Φεύγει με άκομψο τρόπο. Τη δεύτερη θητεία του στον ΑΟΚ, δε θα τη θυμάται κανένας.

 

 

Διαβάστε επίσης