Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Τάντιτς – Μετά την Κυριακή, θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις

 Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Τάντιτς – Μετά την Κυριακή, θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις

Ο ΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέρβου Μπόζινταρ Τάντιτς που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Ανυφαντάκη στην Επισκοπή, πριν 2 χρόνια περίπου.

Δεν είναι όμως στις επιλογές του Κρητικού προπονητή για τον ΑΟΚ, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στη ξένη αγορά ο ΑΟΚ όπως γράφτηκε στην Αθλητική Πρωινή, ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα από το 2011 και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Εχει κοινοτικό διαβατήριο.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση ενώ έχουν γίνει επαφές μαζί του.  Αν έρθει θα είναι μια σημαντική προσθήκη.

*Θέλει να κρατήσει Μπρατσιάνι, Αμβρόσιο, Βιτλή, Μπάτζιο

Ο ΑΟΚ ήδη έχει κάνει πρόταση στον Παύλο Σταματόπουλο να συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας ενώ θέλει να κρατήσει επίσης τον Μπρατσιάνι, τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, τον Βιτλή και τον Μπάτζιο.

Με αυτούς ήδη έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές και μετά το δημοψήφισμα θα υπάρχουν νεότερα. Μάλλον όλοι τους θα συνεχίσουν. Όπως και ο Ιάσων Παντελίδης που είναι στις επιλογές του Ανυφαντάκη για τη νέα σεζόν.

Οριστικά δε θα συνεχίσει στο ρόστερ ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα της παραμονής του Ανδρέα Μκριτσιάν.

Επίσης και του Ιορδανίδη, που ήταν βασικός στο πρωτάθλημα που πέρασε.

Σημειώνουμε ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί ο Δέντσας, ο Δουμάνης, ο Πτηνόπουλος ενώ ανανέωσαν ο Αθανασίου, ο Κυφωνίδης, ο Μπαντάνης, ο Ασημάκης.  Έχουν φύγει ο Γαβριηλίδης για τον Πανθρακικό, ο Γκαρακλίδης για τη Δόξα Δράμας και ο Διαμαντίδης επίσης για τη Δόξα Δράμας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα αποφασιστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πότε θα κυκλοφορήσουν.

Οι τιμές πάντως έχουν αποφασιστεί και θα είναι ίσως ελαφρώς αυξημένες με πέρσι.

 

*Γ` Εθνική: Μέχρι 5 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχής

Έτοιμο είναι το πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη σεζόν.

Οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 5 Αυγούστου, καθώς η σέντρα του πρωταθλήματος ορίστηκε στα 6 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, η κλήρωση της Γ’ Εθνικής θα γίνει στις 19 Αυγούστου. Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει, όπως κάθε χρονιά, μετά τη δήλωση συμμετοχών.

Δύο θα είναι οι καινοτομίες στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αποφασίστηκε από την ΕΠΟ να επιτρέπεται η συμμετοχή τριών παικτών άνω των 33 ετών στην ενδεκάδα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, από τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ που θα διεξαχθούν στο τέλος της ερχόμενης σεζόν, θα προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική δύο ομάδες από κάθε όμιλο, δηλαδή συνολικά 28 ομάδες.

Διαβάστε επίσης