ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Οι τελευταίες προ του δημοψηφίσματος εκδηλώσεις γίνονται το μεσημέρι και το απόγευμα στην Καβάλα κι αφορούν: Συνέντευξη τύπου των 3 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συνέντευξη τύπου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη, συγκέντρωση των υποστηρικτών του «όχι» στην παραλία, των υποστηρικτών του «ναι» στη πλατεία Καπνεργάτη. Η Π.Ε. Καβάλας παρέλαβε χθες, μοιράζει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο εκλογικό υλικό στα 271 εκλογικά τμήματα τα ψηφοδέλτια. Χθες έδωσαν συνέντευξη τύπου υπέρ του «ναι» δήμαρχοι- πρώην δήμαρχοι κι εκπρόσωποι πολλών τοπικών φορέων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης συμμετείχε την Τετάρτη στη σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με θέμα και την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Καταγγέλθηκε χθες στην Α.Δ. Καβάλας υπεξαίρεση από 63χρονο που αφορά 23 περιπτώσεις απόσυρσης επιβατικών αυτοκινήτων που δεν έγιναν ποτέ. Δύο οχήματα ο 63χρονος αντί να τα αποσύρει, τα πούλησε σα να είναι δικά του. Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε χθες και προχθές όλα τα πανό που υπήρχαν στην πόλη κι αφορούσαν το δημοψήφισμα της Κυριακής. Νέο αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε χθες ο Χρήστος Ποτόλιας. Λόγω της πολιτικής και οικονομικής αναστάτωσης «πάγωσε» η ολοκλήρωση του έργου των πλωτών εξεδρών. Δεν έχω λύση για τα δύο νηπιαγωγεία, είπε χθες ο διευθυντής εκπαίδευσης Καβάλας Γιώργος Κουράκος. Την ερχόμενη εβδομάδα νεότερα για τη πιθανή νέα μετακόμιση του 5ου και του 6ου Νηπιαγωγείου. Στην Αθήνα ήταν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη απέστειλε ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ Καβάλας επειδή μέλη του δεν πληρώθηκαν το σύνολο του ποσού της σύνταξης τους. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Καβάλας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τα χρήματα που πληρώνουν οι επαγγελματίες στην ΑΕΠΙ. Σεμινάριο μελισσοκομίας προετοιμάζει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Καβάλας.

Αρχίζει το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων το 58ο Φεστιβάλ Φιλίππων. Παρουσιάζεται σε πρεμιέρα η παράσταση Εκκλησιάζουσες του Εθνικού Θεάτρου. Το Σαββατοκύριακο στην παραλία, για τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων, έκθεση δημιουργών χειροτεχνών. Από σήμερα στη Νέα Καρβάλη το 35ο Φεστιβάλ Ήλιος και Πέτρα. Αύριο στις Κρηνίδες η 4η συνάντηση Μικρασιατών. Λόγω του δημοψηφίσματος δεν θα γίνει η εκδήλωση της Κυριακής στην Καβάλα.

Λόγω του δημοψηφίσματος ο ΑΟΚ διακόπτει την μεταγραφική του δραστηριότητα. Την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση της ομάδας θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Μπάτζιου, Μπρατσιάνη, Βιτλή και Αμβρόσιου Παπαδόπουλου που επιθυμία του συλλόγου είναι να μείνουν στον ΑΟΚ. Αποχώρησε από το Νέστο ο Θόδωρος Σιαματάς.

 

Διαβάστε επίσης