Δεν χρειάζονται πολλά λόγια …

 Δεν χρειάζονται πολλά λόγια …

Δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις απο τους δύο Καβαλιώτες επενδυτές του ΑΟΚ που είχανε το σθένος και την οικονομική δύναμη σε εποχές πολύ δύσκολες να βγούνε μπροστά και να αποφασίσουν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας του.
Η ομάδα είναι στην Γ΄’ Εθνική (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τσάκα) και οι δύο αυτοί άνθρωποι αποφάσισαν να βγούνε μπροστά και με την συμπαράσταση όλων των Καβαλιώτων να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι.
Στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ.
Δεν μας ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα βάλουν ή μπορούν να βάλουν ή ΄πρέπει να βάλουν.
Απο την στιγμή που ασχολούνται με τον ΑΟΚ γνωρίζουν καλύτερα απο όλους οτι εκτός απο οργάνωση χρειάζεται και χρήμα.
‘Ολα θα γίνουν να είστε σίγουροι.
Αρκεί όλοι εμείς να σταθούμε στο πλευρό τους.
΄Άλλωστε σε όλες τις συζητήσεις αυτό τον καιρό με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη επαναλάμβαναν συνέχεια οτι στόχος τους είναι ο πρωταθλητισμός και η επιστροφή του ΑΟΚ στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Δεν έρχονται στον ΑΟΚ για να διαχειριστούν την υποβάθμιση και την αγωνιστική απαξίωση της ομάδας αλλα για να δουλέψουν ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει.
Η αποστολή που έχουν αναλάβει είναι δύσκολη και η επιτυχία της σε ένα μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και απο την αντιμετώπιση του κόσμου που πρέπει να είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με την παρουσία του να στέλνει ένα μήνυμα συμπαράστασης.
Απο την άλλη και οι δύο αυτοί άνθρωποι που βρέθηκαν στον δρόμο του ΑΟΚ όταν κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί θα πρέπει να γνωρίζουν και να είναι προετοιμασμένοι οτι θα ανέβουν ένα πραγματικό Γολγοθά κάνοντας πολλές στάσεις.
Θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα και να αποβάλλουν τις υπερβολικές ευαισθησίες που σίγουρα έχουν και έχει αποδειχτεί οτι μέχρι σήμερα τους έχουν θέσει έστω και προσωρινά εκτός στόχου.
Ο στόχος σε πρώτη φάση , γιατί υπάρχει και δεύτερη είναι η επιστροφή της ομάδας στην Β’ Εθνική.
Αυτοί θα είναι οι μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας και απο πίσω ακολουθούμε όλοι εμείς.
Σε αυτήν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μετά απο αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας και μιζέριας κανείς δεν περισσεύει.
Ολοι μαζί μπορούμε λεβέντες.
Θέση στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών έκανε και ο Τσάκας ο οποίος αποδείχτηκε περισσότερο διαχειριστής παρά επενδυτής βάζοντας στο ταμείο του ΑΟΚ πολύ λιγότερα απο αυτά που έλεγε οτι θα βάλει.
Καταλα΄βαίνετε οτι ένας διαχειριστής όπου κατά την διάρκεια της δικής του προεδρίας η ομάδα υποβιβάστηκε δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική σε δύο ανθρώπους που έρχονται ώς επενδυτές και οχι διαχειριστές να στρώσουν στην ομάδα όλα αυτά που χαλάσανε οι προηγούμενοι και μεταξύ αυτών και ο Τσάκας.
Ειδικά όταν οι άνθρωποι δεν έχουν προλάβει να διοικήσουν ούτε μια εβδομάδα.
Υπομονή και ψυχραιμία.
Να ετοιμάζεστε για υψηλές θερμοκρασίες απο σήμερα Τετάρτη και μετά σύμφωνα με την ΕΜΥ αφού ο υδράργυρος και στην Καβάλα θα ξεπεράσει τους 30 βθαμούς.
Το τρελό καλοκαίρι μας ήρθε και πάλι.
Καταλαβαίνετε οτι για άλλη μια φορά οφείλουμε και απο αυτή την σελίδα να σας δώσουμε μερικές συμβουλές αντιμετώπισης μιας τέτοιας κατάστασης.
1) Φοράμε πάντα ελαφριά ρούχα σε ανοιχτά χρώματα.
2) Πίνουμε πολλά υγρά.
3) Φεύγουμε σε διακοπές (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) όσο θα διαρκεί ο καύσωνας.
Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν τους καύσωνες είναι αυτοί που είναι σε διακοπές.
Οταν είσαι στην θάλασσα με το μαγιό και το βατραχοπέδιλο παραμάσχαλα δεν παίρνεις χαμπάρι εύκολα τον καύσωνα.
Τα λέμε και πάλι αύριο , πρώτα ο θεός.
Να είστε καλά.
Με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης