• 7 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις από το ματς ΑΟΚ- Ακροπόταμος

 Δηλώσεις από το ματς ΑΟΚ- Ακροπόταμος

Ανυφαντάκης: « Τώρα αρχίσει το πρωτάθλημα, για τρεις ομάδες»

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στον ΑΟΚ και στον Αρη Ακροποτάμου, οι δυο προπονητές των ομάδων Κώστας Ανυφαντάκης και Ακης Βάβαλης, έκαναν τις εξής δηλώσεις.

Κώστας Ανυφαντάκης(προπονητής ΑΟΚ): « Όλα τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, πόσο μάλιστα  απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Ακροπόταμος. Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος από την κατεύθυνση που είχε η ομάδα μας. Ειδικά από τα πλάγια. Το πέναλτι που χάνουμε στο β` μέρος, δυστυχώς δε μας βοηθάει να ξεκουραστούμε πιο γρήγορα. Να τελειώσει το ματς χωρίς άγχος.  Η νίκη μας ήταν δίκαιη, με μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, για τρείς ομάδες. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Βυζάντιο. Τώρα είναι για γερά νεύρα. Εμείς νομίζω ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουμε αυτό που πιστεύουμε. Για το φερ πλέι, υπεύθυνος είναι ο διαιτητής.

Είναι τελικός για μας αλλά και για το Βυζάντιο, το ματς που έρχεται. Είναι ένας μήνας που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.  Δεν έχω άγχος, έχουμε πίστη σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι φυσιολογικό.  Ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έπρεπε να κερδίσει και κέρδισε. Ηρθε η ώρα στα μεταξύ μας να γίνει, ότι γίνει. Με ενδιαφέρει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα. Οι Καβαλιώτες πρέπει να έρθουν περισσότεροι στο ματς με τον Πανσερραϊκό».

Ακης Βάβαλης(προπονητής Αρη Ακροποτάμου): « Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας.  Μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε τα πρώτα λεπτά, έτσι όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, μαθαίνοντας ότι η  Καβάλα, θα αγωνιστεί με διαφορετικό σχηματισμό.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά κυλούσε όπως ακριβώς το θέλαμε, μέχρι να φτάσουμε στο πρώτο γκολ της Καβάλας, όπου σε μια αδράνεια που γλίστρησε ο παίκτης μας, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.  Η Καβάλα ήταν αρκετά επιθετική, είχε την κατοχή, όμως δεν έφτανε με αξιώσεις στη μεγάλη μας περιοχή. Στο πρώτο μέρος είχαμε εμείς μόνο κάποια μακρινά σουτ, αφού δεν κρατούσαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Στο β` μέρος, πήρε το ματς ένα πιο γρήγορο ρυθμό. Ανοιχτήκαμε και εμείς, πήραμε μέτρα.

Φτάσαμε στο κρίσιμο δίλεπτο, όπου χάσαμε την απίστευτη ευκαιρία με τον Γιαλαμή για να ισοφαρίσουμε και μετά από λίγο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, για να τελειώσει το ματς.

Εμείς έχουμε τη Μ. Τετάρτη, ένα ματς με το Σουφλί, όπου ο τελικός είναι μικρή λέξη.

Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Εύχομαι να πετύχει η Καβάλα στους στόχους της».

 

Διαβάστε επίσης