Δημήτρης Μαγκαφίνης στους 93,7: « Είμαστε μια γροθιά στο Βυζάντιο»

 Δημήτρης Μαγκαφίνης στους 93,7: « Είμαστε μια γροθιά στο Βυζάντιο»

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μίλησε στους 93, 7, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο. Για το Βυζάντιο είπε ότι δεν έχει σωθεί ακόμη ενώ αυτή τη στιγμή όλοι στην ομάδα είναι μια γροθιά.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Νίκη χρυσάφι στο Σουφλί;

Απάντηση: Είναι μια νίκη που μας δίνει μεγάλη ώθηση και  για τη συνέχεια. Το τελικό ντεμαράζ θα είναι μετά το Πάσχα.

Πήγαμε καλά οργανωμένοι σ` ένα γήπεδο ίδιο με του Ακροποτάμου, αν εξαιρέσουμε το χώρο που είναι μεγαλύτερος. Σε ατομικό επίπεδο ήμασταν πολύ δυνατοί και σε μεσοαμυντικό επίπεδο, δεν δεχθήκαμε πίεση από την αντίπαλο. Είχαμε τις ευκαιρίες να μπούμε μπροστά στο σκορ. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος αλλά κέρδισε πέναλτι που ευτυχώς μπήκαν μέσα στην περιοχή παίκτες του και έδωσε επανάληψη ο διαιτητής. Μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου, ήρθε στη σκέψη μου, κάτι ανάλογο που είχε γίνει πέρσι στο Κιλκίς με τον Ορφέα και τερματοφύλακα τον Καραβελίδη. Με επανάληψη του Παντελιάδη.

Χάσαμε ευκαιρίες πριν το 90`. Ο Τσίλογλου κυνήγησε μια χαμένη μπάλα και σκόραρε. Ηταν η λύτρωση. Δεν μας το έδωσε στον Ακροπόταμο με το σουτ του Ταχματζίδη και μας το έδωσε τώρα.

Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε φόρμα. Το δείχνει , έβγαλε 6 παιχνίδια δύσκολα, σε 2,5 εβδομάδες. Δείχνει ότι είμαστε πολύ καλά. Ηταν δίκαιη η νίκη μας.

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Σε αυτόν τον όμιλο και πέρσι υπήρχαν ομάδες φιλικές προς άλλες κατευθύνσεις. Τώρα βλέπουμε το φαινόμενο κάθε Κυριακή, να αναβάλλονται παιχνίδια.

Δυστυχώς λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Σε αυτή την  περίπτωση, ήμασταν εμείς. Ο Θεός είναι μεγάλος και τους τιμώρησε στο 93` για όποιους βρέχουν τα γήπεδα για να δουν τα αποτελέσματα.  Αυτό είναι το πρωτάθλημα που διανύουμε αυτή τη στιγμή. Επίσης κάποιες ομάδες που ενδεχομένως είναι αδιάφορες, είτε έχουν αφεθεί στο έλεος  του Θεού, βλέπουμε να έχουν μερικά περίεργα αποτελέσματα.

Ας παίξουν το ματς στα ίσια, για να μην πάει ο πήχης τόσο ψηλά. Εμείς αυτό θέλουμε και θα σωθούμε.

Τίποτα άλλο. Κάποιες ομάδες καθορίζουν τις τύχες των ομάδων που πάνε να βγουν η ζητάνε την παραμονή τους.

Δυστυχώς έτσι είναι  τα πράγματα. Στην Ελλάδα δυστυχώς δε μετράει μόνο το αγωνιστικό, μετράνε και άλλα.

Ερώτηση: Οι πιθανότητες για την παραμονή, είναι περισσότερες τώρα για την ομάδα σου;

Απάντηση: Δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Εχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μετά το Πάσχα. Πρώτα παίζουμε με τον ΑΟΚ, που θέλει να αλλάξει κατηγορία. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και είναι το πιο δύσκολο. Ο ΑΟΚ έχει μπει δυνατά για τη μάχη της ανόδου, είναι ένα πόντο πίσω και τον Πανσερραϊκό στην έδρα του.

Πιστεύω ότι το ματς το δικό μας, θα κρίνει πάρα πολλά.

Ένα- ένα τα παιχνίδια. Μετά το Πάσχα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν έχει σωθεί ακόμη το Βυζάντιο. Το ενθαρρυντικό είναι ότι είμαστε μια γροθιά, όλοι μαζί και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.  Εγώ θέλω να σωθεί το Βυζάντιο και λόγω εντοπιότητας να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ.

Το όριο παραμονής θα είναι γύρω στους 38-39 πόντους.  Ισως παίξουν ρόλο και οι ισοβαθμίες. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας, ότι έχουμε σωθεί με τη νίκη στο Σουφλί.

 

Διαβάστε επίσης