Δημοψήφισμα θέλει και ο Κάμερον για την Ευρώπη

 Δημοψήφισμα θέλει και ο Κάμερον για την Ευρώπη

Στα βήματα του Γιώργου Παπανδρέου ο Τζέημς Κάμερον ο πρωθυπουργός της Αγγλίας που θέλει να επαναπροσδιορίσει η χώρα του τις σχέσεις της με την Ε.Ε και είναι αποφασισμένος να ΄θέσει το ερώτημα στο λαό του για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ε.Ε.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο λαός θα αποφασίσει αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε.

Βέβαια ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχουν πολλές και τεράστιες διαφορές τις οποίες νομίζω οτι δεν χρειάζεται να αναλύσουμε.

Η Αγγλία έχει όλα τα προσόντα να κάνει αυτό το δημοψήφισμα και έχει και την μαγκιά να ζήσει και εκτός Ε.Ε χωρίς ιδιαίτερο μαράζι και καυμό.

Η Ελλάδα όμως που δεν έχει καμμία σχέση με την δυναμοκότητα της Αγγλίας καταλαβαίνετε οτι εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να πάει σε δημοψήφισμα και δεν θα μπορούσε σε καμμία περίπτωση να μείνει εκτός Ε.Ε. γιατί θα μας τρώγανε οι λύκοι.

Η έξοδος μας απο την Ε.Ε. είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο έπαιζε τουλάχιστον μέχρι και πρίν απο μερικούς μήνες και ήτανε πιθανό και δεν θα έφερνε το τέλος του κόσμου αλλα σίγουρα θα μας γύριζε πολλά χρόνια πίσω και για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα θα δημιουργούσε στους έλληνες πολεμικές συνθήκες διαβίωσης οι οποίες κάποια στιγμή θα περνούσανε και θα έμπαινε το νερό στο αυλάκι αλλα το ερώτημα ήτανε τι θα γινότανε μέχρι να μπεί το νερό στο αυλάκι.

Οι έλληνες κατά την γνώμη μου ψηφίσανε Ευρώπη γιατί φοβότανε την σκοτεινή περίοδο που θα ζούσαμε αν αποφασίζαμε να φύγουμε απο την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ακολουθήσουμε έναν μοναχικό δρόμο.

Η Ελλάδα να είστε σίγουροι οτι και εκτός ζώνης θα την έβρισκε κάποια στιγμή την άκρη απλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ήτανε η περίοδος μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή της άκρης και πως θα την περνούσαμε.

Κακοντυμένοι για να μην προκαλούνε τους πεινασμένους έλληνες !

Οι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν έρθει στην Ελλάδα απο τις Βρυξέλες λόγω ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχουν λάβει σαφείς εντολές απο τους προϊσταμένους τους να κυκλοφορούν κακοντυμένοι και οχι με ακριβές γραβάτες και μανικετόκουμπα για να να μην προκαλούν τους πεινασμένους έλληνες.

Το τελευταίο δεν το γράφει καμμία οδηγία αλλα την εννοούν.

Αν είναι δυνατόν και όμως είναι να ζούμε και τέτοιες καταστάσεις.

Κρίμα για τους έλληνες που μέσα σε όλο αυτό το κύμα της κρίσης αδικούνται κατάφορα σε πολλές περιπτώσεις.

Μπορεί να έχουμε και εμείς ευθύνες για αυτό που ζούμε αλλα σε αρκετές περιπτώσεις μας αδικούν κιόλας.

Να βγάλουμε την χρονιά και άνοδο του χρόνου

Αλλάζει πορεία πλεύσης ο ΑΟΚ όπως όλα φαίνονται με την απομάκρυνση των ακριβών συμβολαίων και την επιστράτευση κυρίως νέων παικτών που θα μπορέσουν να βγάλουν την χρονιά με τα λιγότερα έξοδα για την ομάδα που ζεί εδώ και αρκετούς μήνες μια οικονομική αβεβαιότητα.

Η χρονιά για άνοδο έχει χαθεί και έτσι αλλάζει η στρατηγική αφού ο στόχος της ανόδου θα αναβληθεί για του χρόνου με την ελπίδα οτι στην ομάδα θα υπάρχει διοικητική και οικονομική σταθερότητα.

Εμείς συμφωνούμε με αυτήν την απόφαση και πιστεύουμε οτι όντως έτσι θα πρέπει να λειτουργήσε απο εδώ και στο εξής ο ΑΟΚ α΄φού έχει χαθεί η άνοδος στην σούπερ λίγκ.

Το ερώτημα είναι αν θα κάνει υπομονή και ο προπονητής μας ο Νίκος Παπαδόπουλος που ήρθε στην ομάδα για να την βγάλει αφού όταν προσελήφθη αυτός ήτανε ο στόχος και για αυτό έχει συμφωνήσει και σε ένα υψηλό πρίν ανόδου.

Τώρα που αλλάξανε τα πλάνα ίσως να μην υπάρχει λόγος παραμονής για τον Παπαδόπουλο που έχει φιλοδοξίες και είναι θεμιτές για κάτι καλύτερο.

Και εγώ αν ήμουνα Τοροσίδης στην Ρόμα θα πήγαινα

Για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Τοροσίδης θα είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Μπορεί τα λεφτά που του δίνει η Ρόμα να είναι λιγότερα απο αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός αλλα τουλάχιστον ο άνθρωπος θα ζήσει το όνειρο του να παίξει μπάλα εκτός συνόρων της χώρας και μάλιστα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία.

Και εγώ αν ήμουνα Τοροσίδης το ίδιο θα έκανα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους φίλους σας γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις και φυλάγεσαι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης