• 23 Μαΐου 2024,

Διάρρηξη σε γκαράζ του Δήμου Καβάλας

 Διάρρηξη σε γκαράζ του Δήμου Καβάλας

Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε χθες το πρωί νεαρό άντρα ο οποίος το προηγούμενο βράδυ έκανε διάρρηξη στα γραφεία του Δήμου Καβάλας που βρίσκονται στο γκαράζ του Δήμου, δίπλα από τα δημοτικά κοιμητήρια. Όπως φαίνεται ο δράστης προδόθηκε από τη μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποίησε, τα στοιχεία της οποίας οδήγησαν σε αυτόν. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμιά σχέση με τη διάρρηξη, αντίθετα άγνωστοι του έκλεψαν τη μοτοσικλέτα, την οποία την βρήκε δήθεν τυχαία μπροστά από το γκαράζ του δημαρχείου.

Ο δράστης δε βρήκε κάτι το χρήσιμο γι΄ αυτόν στη διάρρηξη. Προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε πόρτες και γραφεία που βρίσκονται στο γκαράζ του Δήμου.

*Το βράδυ στις 11 Δεκεμβρίου, στην Καβάλα από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκλήματος, συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός. Πιάστηκε να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ, να κατέχει μία νάυλον συσκευασία με χασίς, 1,2 γραμμάρια. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε συγκρουσθεί με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος. Έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος. Αποτέλεσμα της παραπάνω σύγκρουσης ήταν να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

 

Διαβάστε επίσης