Ο ΑΟΚ σήμερα με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας – Μπορεί τη νίκη

 Ο ΑΟΚ σήμερα με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας – Μπορεί τη νίκη

Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18.30 την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα τους για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και ο ΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Μοκάκε και Γελαδάρη. Ο πρώτος πολύ δύσκολα θα προλάβει και το ματς με τη Δόξα Δράμας ενώ ο δεύτερος γίνεται μια προσπάθεια να παίξει στο γειτονικό ντέρμπι.

Ο Ντος Σάντος δοκίμασε χθες να ανεβάσει ρυθμούς αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει ρίσκο με τη συμμετοχή του.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Αποστολίδης. Δεξιά ανάλογα με την τακτική ο Μαραγκός η ο Παγώνης. Αριστερά στην άμυνα ο Καλαγκάνης. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος ο Τριποτσέρης και μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Πακάλτση η Μαραγκό. Όλα θα εξαρτηθούν από τις σκέψεις του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στη μεσαία γραμμή οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ντιέ και ο Αναστασόπουλος. Πιο μπροστά ο Ενσαλίβα σε ρόλο αντι- Μοκάκε.

Ο Χλωρός πλάγια στα δεξιά η αριστερά και ο Μπρατσιάνη στη θέση του φορ. Αν δεν ξεκινήσει ο Ντος Σάντος, τότε τη θέση του θα πάρει ο Πλιάγκας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι πιστεύουν σε αποτέλεσμα που θα δίνει το δικαίωμα στον ΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 15 ευρώ. Διαιτητής είναι ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία με βοηθούς τους Χαρίση από τα Γρεβενά και Πατσιά από τη Μακεδονία. 4ος ο Κύζας από τη Δράμα.

*Χωρίς 3 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά τη ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, βρίσκεται από χθες στην Καβάλα. Ο προπονητής της ομάδας Έβαντ Λίνεν δεν υπολογίζει τρείς βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Λαγός, ο Κοντοές και ο Κωνσταντόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην αποστολή είναι ο Μιχάλης Παυλής που πέρσι αγωνίστηκε για 6 μήνες με τον ΑΟΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο Παυλής ήταν στη βασική ενδεκάδα στο ματς με τον Πανθρακικό, τη Δευτέρα που μας πέρασε.

 

Διαβάστε επίσης