• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Δεσμεύεται με τη διαδικασία της συντηρητικής κατάσχεσης η κινητή και ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μετά από προσφυγή των μετόχων της Proton Bank. To δικαστήριο διέταξε ακόμα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας και άλλων 29 προσώπων, που εμπλέκονται στην δικογραφία, μέχρι του συνολικού ποσού των 8,8 εκατ. ευρώ για όλους τους εμπλεκόμενους, για αδικήματα τα οποία φέρονται να οδήγησαν στη διακοπή λειτουργίας της τράπεζας. Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Στέκι της Νέας Πόλης ενημερωτική εκδήλωση για το έργο ολοκλήρωσης της Περιμετρικής. Αναδείχθηκαν τα προβλήματα στην διαδικασία μελέτης και ωρίμανσης του ώστε να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Η Συμπαράταξη Πολιτών φάνηκε αντίθετη στην ολοκλήρωση του έργου ενώ ο Λάζαρος Βασιλειάδης τόνισε ότι το έργο δεν είναι σίγουρο ότι θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Συνεδριάζει το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο του ΤΕΙ Καβάλας. Θα αποφασίσει την ημερομηνία για την εκλογή προέδρου, όπου οριστικά θα υπάρχει ένας υποψήφιος. Ο σημερινός πρόεδρος Νάσος Μητρόπουλος. Ξαναρχίζουν από σήμερα οι κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων αφού το υπουργείο προωθεί 11 απολύσεις εργαζόμενων του Δήμου Καβάλας. Θα λειτουργήσουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί. Όχι όμως αύριο. Οι διαδοχικές απεργίες θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Καταγγελία του καταστήματος Τζάμπο έκανε χθες η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Η καταγγελία που διατυπώθηκε στον Εισαγγελέα και την Διεύθυνση Υγείας αφορά την πώληση συσκευασμένων γλυκών, ενώ το κατάστημα δεν διαθέτει τέτοια άδεια.

 

Σε συνέδριο για την τοπική αυτοδιοίκηση που γίνεται στην Κύπρο θα μιλήσει σήμερα ο Υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος. Χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης συμμετείχε σε γεύμα με τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Αθήνα. Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ της Χρυσούπολης 36χρονος επειδή έκλεβε φιάλες ουίσκι. Η προανάκριση έδειξε ότι ο ίδιος δράστης είχε κλέψει 20 φιάλες ουίσκι από το ίδιο κατάστημα στο τέλος Νοέμβρη. 86χρονος κάτοικος Ελαιοχωρίου έδωσε χθες το μεσημέρι τέλος στη ζωή του για λόγους που ερευνά η αστυνομία. Συνελήφθη χθες το πρωί ο δράστης διάρρηξης των γραφείων του γκαράζ του Δήμου Καβάλας. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης θα δημιουργήσει ο ΟΑΕΔ στην Καβάλα. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το μεσημέρι ο δικηγορικός σύλλογος Καβάλας.

 

Αρχίζουν στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο σπίτι του Μεχμέτ Αλί η έκθεση της Γαλλικής σχολής Αθηνών για τις ανασκαφές της στη Θάσο. Μαθητές δημοτικών σχολείων θα γνωρίσουν τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους μέσα από ένα πρόγραμμα της Πρωτοβάθμιας που θα αρχίσει τον ερχόμενο μήνα. Η πρώτη σύσκεψη έγινε χθες. Την Δευτέρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου. Αρχίζουν αύριο και συνεχίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις στην ΣΦΓΤ. Είναι πολύ πιθανή η μετάδοση όπερας από την Όπερα του Μονάχου.

 

Ηττήθηκε χθες η Ένωση για την Βαλκανική Λίγκα. Έπαιξε στο Βελιγράδι με την Μπέογκραντ. Τελικό σκορ 85-76. Δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ο Μανωλόπουλος. Σήμερα το απόγευμα ο ΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» για το κύπελλο Ελλάδας. Η αποστολή της ΑΕΚ ήρθε χθες στην Καβάλα, την υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε οπαδοί της. Αρκετοί βασικοί παίκτες της ΑΕΚ έμειναν στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης