• 24 Απριλίου 2024,

Διαβεβαιώσεις Σαρρή για ΑΟΚ – Ρίχνει την Τετάρτη την τελευταία του ζαριά

 Διαβεβαιώσεις Σαρρή για ΑΟΚ – Ρίχνει την Τετάρτη την τελευταία του ζαριά

Η αγωνία παρατείνεται για όλους στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Η Τετάρτη είναι πλέον η καθοριστική μέρα. Όλα θα γίνουν στη διάρκεια της αυριανής μέρας. Αρχικά στις 11 το πρωί έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Στη συνέχεια στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η FootBall League και στις 4 θα έχουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος, όπου ευελπιστούμε ότι μέσα θα είναι κι ο ΑΟΚ.

Την Τετάρτη πρώτα η ΕΠΟ θα αποφασίσει για τη νομική κάλυψη, αφού βέβαια θα υπάρχει η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας. Αν όλα πάνε καλά θα πάμε σε ψηφοφορία στη FootBall League. Εκεί αναμένεται παρά τις κάποιες ομάδες που είναι αντίθετες από καιρό, να περάσει η συμμετοχή των 3 ομάδων.

Όλα αυτά με τις αισιόδοξες προβλέψεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Οι παράγοντες της ομάδας ήταν και χθες αισιόδοξοι, βάση των διαβεβαιώσεων που υπήρχαν από την Αθήνα. Ας ελπίσουμε ότι μερικοί δε θα μείνουν στα λόγια.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι αντίθετες προβλέψεις αλλά και ο πόλεμος που δέχεται ο ΑΟΚ από αρκετούς στην πρωτεύουσα. Όλα αυτά γίνεται μεγάλη μάχη, να ξεπεραστούν.

Το 48ωρο είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα της πόλης. Αν όλα πάνε καλά, ο αγιασμός για τη νέα σεζόν θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 18.00.

*Θετικός ο Σαρρής

Ο Γιώργος Σαρρής που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, φαίνεται θετικός στο να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, ο ΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σε καμία περίπτωση αντίθετος, αρκεί βέβαια να υπάρχει τεκμηριωμένη νομική κάλυψη.

Αν η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ καλύψει τις τρείς αυτές ομάδες, τότε θα είναι κι αυτός θετικός στο να μην υπάρχει πρόβλημα και να πάρουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της FootBall League. Οι διαβεβαιώσεις αυτές που υπάρχουν είναι ένα καλό σημάδι για τον ΑΟΚ αλλά και τις δυο άλλες ομάδες.

Σημειώνουμε ότι υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Σαρρή, έχει ταχθεί και η ΕΠΣ Καβάλας.

*Ντιέ κι άλλος ξένος

Εκτός από τον Σερζ Ντιέ, βρίσκεται στην Καβάλα και ένας ακόμη ξένος παίκτης που έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΑΟΚ.

Το όνομα του παίκτη δεν ανακοινώνεται, από τη στιγμή που δεν έχει κριθεί ακόμη η κατηγορία. Με τον Ντιέ υπάρχει συμφωνία αλλά αν η ομάδα δεν παίξει στη Β` Εθνική, τότε ο Ιβοριανός θα μετακομίσει στη Γαλλία. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ είναι γεγονός ότι κρατάνε με νύχια και δόντια τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει. Αυτό γιατί το θέμα ήδη έχει καθυστερήσει, σε μεγάλο βαθμό. Ο ΑΟΚ περιμένει την τελική δικαίωση, για να ανακοινώσει «πακέτο» όλες τις μεταγραφές που έχει κάνει.

 

 

 

Διαβάστε επίσης