• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Διακοπή υδροδότησης και συντηρήσεις

 Διακοπή υδροδότησης και συντηρήσεις

Λόγω απαραίτητων εργασιών αντικαταστάσεως τριών παλαιών και φθαρμένων βανών η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας προχώρησε σε διακοπή παροχής νερού την Πέμπτη από τις 8:00 έως τις 14:00 στη περιοχή της Κηπούπολης και συγκεκριμένα εκατέρωθεν της οδού Τενέδου από το ύψος του δικαστικού μεγάρου έως τον κόμβο της Καλαμίτσας στα φανάρια, της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου έως την οδό Ιοκάστης (περιοχή Παναγούδας) καθώς και η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μικράς Ασίας, Μεσημβρίας, Γαλατείας, Λάμπρου Πορφύρα και Κωνσταντίνου Ουράνη.

Το δίκτυο της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή της Κηπουπόλεως είναι γνωστό ότι θα αντικατασταθεί, ωστόσο το έργο θα διαρκέσει χρονικά κι έτσι η αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων όπως οι βάνες είναι επιβεβλημένη ανάγκη, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα υδροδότησης των κατοίκων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες παραλείψεις ή κακοτεχνίες των εργολάβων οι οποίοι αναλαμβάνουν την υλοποίηση των έργων, χρεώνονται στη ΔΕΥΑΚ έστω κι αν αυτό δεν είναι απολύτως δίκαιο. Ο πρόεδρος Χρήστος Τσοχαταρίδης θεωρεί τους εργολάβους ως καλούς συνεργάτες και απαντώντας στα παράπονα για τα χαντάκια παρατήρησε ότι, οι καλές καιρικές συνθήκες του χειμώνα επέτρεψαν να προχωρήσουν ταχύτερα κάποια έργα. Την ίδια περίοδο ωστόσο οι μονάδες κατασκευής ασφάλτου δε λειτουργούσαν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα αποκαταστάσεως συγκεκριμένων σημείων. Κοντολογίς, η όποια «αταξία» καταγράφηκε, συνέβη παρά τη θέληση των εργολάβων. Μάλιστα ένας εκ των εργολάβων αναγκάστηκε να παύσει το έργο στη μέση της σεζόν και να περιμένει μέχρι την επαναλειτουργία των ασφαλτάδικων.

 

Διαβάστε επίσης