• 18 Μαΐου 2024,

Καθαρισμός δάσους Παναγούδας

 Καθαρισμός δάσους Παναγούδας

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι από τη δραστήρια νεολαία εθελοντισμού κι ανάπτυξης Καβάλας. Ανακοινώθηκε μία ακόμη φορά η εξόρμηση την ερχόμενη Κυριακή, ο καθαρισμός του δάσους της Παναγούδας, με ραντεβού στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, στην εισοδο του άλσους, απέναντι από τον ραδιοφωνικό σταθμό, της πρώην ΕΡΤ. Πρόκειται για μία μεγάλη εξόρμηση που γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας καθαρισμού.

 

Κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Πέρσι στο ίδιο πλαίσιο η νεολαία εθελοντισμού κι ανάπτυξης είχε πραγματοποιήσει παρόμοια δράση.

Όπως είπαν χθες οι εκπρόσωποι της νεολαίας μιλώντας στους δημοσιογράφους με την εκδήλωση της Κυριακής στέλνουν μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Προσκάλεσαν όλους τους πολίτες να βρίσκονται στο χώρο της εξόρμησης, όπου όπως είπαν αυτό που θα γίνει, θα είναι μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού, που γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

Η νεολαία εθελοντισμού κι ανάπτυξης Καβάλας ξεκίνησε από μαθητές, μια μικρή ομάδα αρχικά, σήμερα όμως αριθμεί 150 άτομα, νέοι άνθρωποι, που όλοι ζούνε στην Καβάλα.

 

 

Διαβάστε επίσης