• 8 Μαΐου 2024,

Διαπραγματεύσεις

 Διαπραγματεύσεις

Του σωματείου των εργαζομένων με τη διοίκηση της ΒΦΛ

Μαραθώνιες διαπραγματεύσεις της διοίκησης του σωματείου των εργαζομένων της ΒΦΛ με την διοίκηση της εταιρίας έγιναν χθες το απόγευμα, θα συνεχιστούν σήμερα. Σήμερα το σωματείο θα κάνει νέα γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Όλα δείχνουν ότι η ΒΦΛ είναι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το μέλλον της.

Χθες το μεσημέρι έγινε η πρώτη και έκτακτη γενική συνέλευση χωρίς να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Αμέσως μετά η διοίκηση του σωματείου άρχισε να συνεδριάζει. Στο ενδιάμεσο συναντήθηκε και συζήτησε τα θέματα των τριών μονάδων και των εργαζόμενων αυτών, όλοι μεταφέρονται σε μια νέα εταιρία, με τους Τσάρα και Μπεχράκη. Οι δύο άνδρες είναι στο εργοστάσιο, παρακολουθούν τις εξελίξεις. Συζητούν, ενημερώνουν, απαντούν σε ερωτήσεις των συνδικαλιστών.

Κατόπιν πολλών διαβουλεύσεων χθες βράδυ η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε σήμερα να κάνει νέα συνέλευση. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση αν και από τη διάρκεια της αντιλαμβάνεται κανείς ότι προχωρά σε όλα τα θέματα που ανέκυψαν και ανακύπτουν.

Διαβάστε επίσης