Διαρροή δύο μηνών στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ

 Διαρροή δύο μηνών στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ

Στην οδό Νόρμαν στην περιοχή κάτω από την οδό Σαπαίων, υπάρχει διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ διάρκειας δύο μηνών.

Η διαρροή αυτή εντοπίσθηκε από τους περιοίκους. Ειδικοποίησαν την επιχείρηση που είδε το πρόβλημα, αλλά δεν επανήλθε για να το διορθώσει.

Χθες που βρεθήκαμε στην ίδια περιοχή ξεσηκώθηκε η γειτονιά. Ο κόσμος κατέβηκε για να δείξει στην εφημερίδα μας ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Για να διαμαρτυρηθεί έντονα, επειδή η διαρροή συνεχίζεται για 24 ώρες το 24ωρο, ασταμάτητα εδώ και δύο περίπου μήνες.

Για την περιοχή της οδού Νόρμαν κοντά στο πάρκο που υπάρχει, εκεί το θέμα είναι μείζον. Όλη η γειτονιά συζητά γι΄ αυτή τη διαρροή, αν και τα νερά καταλήγουν σε ένα πολύ κοντινό φρεάτιο, κυρίως γιατί κανείς δεν περίμενε τέτοια αδιαφορία από την πλευρά της ΔΕΥΑΚ.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της επιχείρησης Χρήστο Τσοχαταρίδη. Μας είπε ότι η διαρροή αυτή μπορεί να εκδηλώνεται στο συγκεκριμένο σημείο, είναι άγνωστο όμως από πού προέρχεται. Γι΄ αυτό και η επιχείρηση κάνει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εξετάζει βήμα – βήμα το δίκτυο της για να βρει που είναι υπάρχει η βλάβη.

Ο κ. Τσοχαταρίδης διαφώνησε με τους περίοικους. Είπε ότι το πρόβλημα υφίσταται τις τελευταίες εβδομάδες αλλά υποσχέθηκε ότι η ΔΕΥΑΚ θα σπεύσει στο σημείο όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά να βρει και να λύσει το πρόβλημα της διαρροής.

 

Διαβάστε επίσης