Σήμερα η κλήρωση της Football League – Βεβαιότητα ότι θα είναι μέσα ο ΑΟΚ

 Σήμερα η κλήρωση της Football League – Βεβαιότητα ότι θα είναι μέσα ο ΑΟΚ

Χθες το απόγευμα με ανακοίνωση της η Football League προγραμμάτισε για σήμερα το μεσημέρι την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό φαίνεται να είναι οριστικό. Στο στρατόπεδο του ΑΟΚ χθες υπήρχε αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι μέσα στην κλήρωση. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε συνεχόμενες επαφές με ανθρώπους του Δ.Σ. της Football League και φαίνεται ότι όλα θα πάνε καλά.

Η διοίκηση της Football League περίμενε τις διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα της για αύξηση των εσόδων μετά την αναδιάρθρωση.

Από την άλλη πλευρά συνεχιζόταν οι διαπραγματεύσεις ανθρώπων της Super League με τον ΟΠΑΠ με την απόσταση να μικραίνει.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη που ζήτησε άμεσα να βρεθεί λύση προκειμένου να προχωρήσει η ανaδιάρθρωση.

Οι ιθύνοντες του ΑΟΚ βρισκόταν σε επιφυλακή και σε καμία περίπτωση πίστευαν ότι κάτι θα στραβώσει.

Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι η συνεδρίαση πριν από την κλήρωση θα είχε τυπικό χαρακτήρα.

 

*Στοπ στις μεταγραφές μέχρι την επισημοποίηση

Ο ΑΟΚ θέλει 3 ακόμη ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μάλιστα ήδη συνεχίζει τις επαφές. Στη θέση του Μπουμάλ, θα αποκτηθεί ένας ξένος παίκτης, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για Έλληνα τερματοφύλακα. Τα μεταγραφικά πάντως έχουν μπλοκάρει τα δυο τελευταία 24ωρα, λόγω των εξελίξεων. Ο ΑΟΚ συναντά μπροστά του, αυτό που συνάντησε όλο το καλοκαίρι. Οι παίκτες που είναι υποψήφιοι δε θέλουν να ρισκάρουν, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η συμμετοχή στη Β` Εθνική και δεν έχει γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Επίσης ο ΑΟΚ δεν έχει πάρει παράταση της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό θα γίνει μόλις τελειώσει οριστικά το θέμα της συμμετοχής του.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ, με στόχο η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

*Χτίζεται στην εμπειρία των ξένων

Ο νέος ΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του και την Κυριακή θα παίξει το πρώτο φιλικό στην Ελευθερούπολη, με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα.

Είναι φανερό ότι ο Κώστας Βασιλακάκης θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό, στους ξένους παίκτες που έχουν έρθει στην Καβάλα και έχουν παραστάσεις σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ντιέ, ο Ενσαλίβα, ο Ν` Ντιαγιέ, ο Μοκάκε θα είναι η βάση του νέου ΑΟΚ.

Είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ντιέ είναι γνωστός σε όλους μας από την προηγούμενη παρουσία του, στην Καβάλα. Μπορεί με τον Ενσαλίβα να κάνουν ένα σπουδαίο δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Ο Ν` Ντιαγιέ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σ` ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, αυτό της Β` Γαλλίας και με την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει το βασικό επιθετικό όπλο στην επίθεση. Ο Μοκάκε πέρσι είχε γνωριμία της Β` Εθνικής με τον Πιερικό. Πριν αγωνίστηκε πολλά χρόνια στη Σεντάν. Παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα πλάγια.

Κοντά σε αυτούς του 4, ο Βασιλακάκης έχει και άλλους έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία: Πακάλτσης, Χλωρός, Σουλογιάννης.

Επίσης ο Τριποτσέρης που πέρσι είχε παρουσία στη Σουπερ Λιγκ, με τη Δόξα Δράμας. Στους ξένους βάζουμε και το Ντος Σάντος που πέρσι με την Καλλονή, είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής και φυσικά αυτό βοηθάει.

 

*Ενισχυμένη η ομάδα Νέων του ΑΟΚ

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα νέων του ΑΟΚ.

Ο Ηλίας Δερβετζής είναι φέτος ο προπονητής ενώ στη θέση του τεχνικού διευθυντή παρέμεινε ο Σάκης Τσιρονίδης. Οι προπονήσεις γίνονται στο Χαλκερό και πρόσφατα «επέστρεψαν» στη Νέων από την επαγγελματική ομάδα, ο Κάπατζης, ο Ντομί, ο Κυγάης, ο Κάργας. Τελικά και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Από το περσινό ρόστερ που στήριξε τον ΑΟΚ στο Περιφερειακό έχουν αποχωρήσει ο Ελευθεριάδης(Ορφέας Ελ), Σάσσος(Ορφέας Ελ), Αϊβάζης(Βυζάντιο), Ουζούνογλου(Κόρινθος), Γκέκα(Ηρακλής Καβάλας), Δεληγιάννης(Κεραυνός Ελευθερών).

Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά.

Μελισσόπουλος από ΤΕΠ Ξάνθης, Βασιλειάδης από ΤΕΠ Ξάνθης, Τσομπανόπουλος από ΤΕΠ Ξάνθης, Κοσκωλός από ομάδα της Αθήνας, Μπουμπέκης από ομάδα της Δράμας, Βιλιός, Μουλάι από ομάδα της Αθήνας, Καραπάνος από ΤΕΠ Ξάνθης.

Στο ρόστερ έχουν παραμείνει και οι: Καγκελίδης, Ρεβυθόπουλος, Καζαντζίδης, Μητσιός, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Χαϊδεμένος.

 

*Με περίπτερο η ΛΦΚ στην έκθεση του Επιμελητηρίου

H Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας σας ενημερώνει ότι θα είναι και φέτος παρούσα στην έκθεση Kavala Expo και σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας και των επιχειρήσεων που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Πέρυσι η ΛΦΚ συγκέντρωσε στο περίπτερο της έκθεσης, χιλιάδες υπογραφές χάρη στην βοήθεια σας και μαζί με το ψήφισμα διαμαρτυρίας, τα έστειλε τόσο στην UEFA όσο και στην FIFA για να υπερασπιστεί τον δίκαιο αγώνα του ΑΟΚ και να καταδικάσει την άδικη απόφαση του υποβιβασμού στην Δ` Εθνική.

Φέτος, με πρωτοβουλία του γυναικείου τμήματος της ΛΦΚ θα λειτουργήσει και πάλι περίπτερο με βασικό σκοπό την συγκέντρωση ρουχισμού για να βοηθήσουμε τους άπορους συμπολίτες μας. Άλλωστε, η δράση της ΛΦΚ περιλαμβάνει και μια σειρά ενεργειών για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, όπως η συμμετοχή σε δενδροφυτεύσεις και καθαρισμό δασών, η εθελοντική συνεισφορά σε τοπικά φεστιβάλ , η αιμοδοσία και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση αδύναμων συμπολιτών μας.

Πέραν τούτου, σας περιμένουμε όλους στην έκθεση για να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας αλλά και για να στηρίξετε όσοι το επιθυμείτε την Λέσχη και τις τοπικές μας ομάδες με προ-εγγραφές για τα διαρκείας του ΑΟΚ και της Ένωσης αλλά και την αγορά διαρκείας τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων όπως του ΑΟΚ(βόλεϊ).

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης