ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Στα πλαίσια υπουργικής απόφασης που έχει την υπογραφή του κ. Στουρνάρα, η εφορία της Χρυσούπολης ανήκει στις εφορίες που διακόπτουν την λειτουργία τους από την 1η Οκτώβρη. Ένα μήνα αργότερα δηλαδή την 1η Νοέμβρη θα συμβεί το ίδιο και με την εφορία Ελευθερούπολης. Σήμερα οι εφορίες σε όλο το νομό Καβάλας θα είναι κλειστές λόγω πανελλαδικής 24ωρης απεργίας. Στην εφορία της Χρυσούπολης εργάζονται 10 υπάλληλοι, οι οποίοι σύμφωνα με την απόφαση μετατίθενται στην εφορία Καβάλας. Εγκαινιάζεται στις 8 το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης η έκθεση KavalaExpo 2012. Τα εγκαίνια θα κάνει ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο Περιφερειακή συνάντηση θερμουδραυλικών αλλά και συνάντηση διοικήσεων Ομοσπονδιών ΑΜΘ. Πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη του νέου συμβουλίου του ΤΕΙ Καβάλας. Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του νέου προέδρου του συμβουλίου καθηγητή από την Αμερική Νίκου Κατοπόδη. Μειώθηκαν τα δρομολόγια στην γραμμή της Κεραμωτής λόγω έλλειψης κίνησης. Τελειώνει την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην ΑΜΘ. Δωρεάν μεταφέρονται από το πρωί οι μαθητές με τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Δεν δέχθηκε την πρόταση το Αστικό ΚΤΕΛ, μεταφέρει δωρεάν μόνο τους μαθητές του ειδικού σχολείου που λειτουργεί στην Παιδόπολη.

 

Συναντήθηκαν χθες στην Καβάλα οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ έτους 2011. Η εταιρία συνεχίζει να μην τους πληρώνει το εφάπαξ, όπως κατ’ επανάληψη υποσχέθηκε. Συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο Κομοτηνής δίκη με κατηγορούμενο 75χρονο από την Καβάλα. Σύμφωνα με την δικογραφία ο 75χρονος είναι κατηγορούμενος για παιδεραστία με θύματα 2 ανήλικα παιδιά. Η καταγγελία διατυπώθηκε με καθυστέρηση πλέον των 10 ετών, έτσι τα δύο θύματα είναι σήμερα 20 και 21 ετών. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Ειδικού Γυμνασίου Καβάλας. Το σχολείο έχει μεγάλη ανάγκη από υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Διαρροή στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Νόρμαν συνεχίζει επί δύο μήνες, καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. «Κάνουμε ότι μπορούμε να βρούμε το σημείο της βλάβης» απαντά η ΔΕΥΑΚ. 740 δενδρύλλια χασίς ξεριζώθηκαν από την ΟΠΚΕ Καβάλας. Τα φυτά ήταν αυτοφυή, βρέθηκαν σε περιοχή πλησίον του Κοκκινοχώματος. Η ΔΕΗ βρήκε λύση και θα συνεχίσει να λειτουργεί τμήμα εμπορίας στον Λιμένα της Θάσου. Με τρία μόνο επιπλέον άτομα ενισχύεται δια των εκτάκτων μεταθέσεων η Α/Δ Καβάλας.

 

Σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης η Σπίθα Καβάλας συγκεντρώνει υπογραφές πολιτών σε ψήφισμα κατά των παλαιών και νέων οικονομικών μέτρων. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Το απόγευμα εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη για την άνοια από τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ελληνική Νευρολογική Εταιρία. Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών. Αύριο στην παλιά μουσική στην Παναγία, παρουσίαση λευκώματος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας.

 

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ συμμετέχει κανονικά το μεσημέρι στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Σχετική δήλωση έκανε χθες βράδυ και ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η συγκεκριμένη εξέλιξη διευκολύνει την ομάδα μας και στο μέτωπο των μεταγραφών, αφού αυτές συνεχίζονται. Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Φιλικό παιχνίδι στην Βουλγαρία με την Γιάμπολ παίζει το απόγευμα η Ένωση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης