• 19 Μαΐου 2024,

Διδυμότειχο- Νέστος Χρυσούπολης 1-3: Απλά είναι ανώτερος

 Διδυμότειχο- Νέστος Χρυσούπολης 1-3: Απλά είναι ανώτερος

Ο Νέστος παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 1-0, με αντεπίθεση διαρκείας στο β` μέρος, κατάφερε να κάνει το 3 στα 3.  Είναι σχεδόν σίγουρος για τη Γ` Εθνική. Οι παίκτες έκαναν δώρο γενεθλίων στον Νίκο Καραμπετάκη.

Η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν ανώτερη στο β` μέρος. Πέτυχε 3 γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 9 ο Κουρτ Τζιχάν από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 10 κεφαλιά του Κούτεφ μόλις άουτ. Στο 20 τετ-α-τετ του Μαχαιρούδη και πλασέ, στο σώμα του τερματοφύλακα και απομακρύνθηκε. Στο 38 σουτ του Μπουλγούρα μόλις άουτ. Στο 46 λάθος του Δουλούδη, κεφαλιά του Κούτεφ, νέα κεφαλιά του Γκατζολάρι και γκολ που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 50 κόρνερ Χασάνογλου, κεφαλιά του Στέρεφ μόλις άουτ. Στο 55 μπαλιά του Χασάνογλου για τον Ζγκούρι που με προσποίηση απέφυγε και τον τερματοφύλακα της ΑΕ και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.     Στο 65 ο Μαχαιρούδης με σουτ έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2. Στο 68 ο Μαχαιρούδης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 78 ο Κούτεφ μοίρασε για τον Χασάνογλου, που με σουτ από την περιοχή σκόραρε για το 1-3. Στο 80 μόνος ο Ζγκούρι απέναντι από τον τερματοφύλακα, έκανε το πλασέ που απέκρουσε ο Δουλούδης. Στο 88 μπαλιά του Κούτεφ για τον Μαχαιρούδη που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

**Διαιτητές: Κοτσάνης, Χατζηνάκος, Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας) Συνθέσεις ΑΕ Διδυμοτείχου Δουλούδης (85 λ.τ. Ευαγγελίδης), Θεμελάκης, Παπούδης, Γκαϊδατζής, Τζανετάκος, Μεμούρης, Τσίτσκαρης, Γκατσιούδης (80 Ζιαριτούδης), Κουρτ Τζιχάν, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Νέστος Χρυσούπολης Καραβελίδης, Γαμβρέλης, Μπουλγκούρας, Σιαματάς, Παυλακάκης (30 Γκατζολάρι), Παπαδάτος (46 Ζγκούρι), Χασάνογλου (80 Τσέκος), Στέρεφ, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Δεσύλλας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Αρης Αβάτου κέρδισε με 4-0 τη Δόξα Προσκυνητών.

Βαθμολογία: Νέστος 9, Αρης Αβάτου 6, Διδυμότειχο 1, Προσκυνητές 1.

 

Διαβάστε επίσης