Οι ομάδες μας στην Γ’ Εθνική (Αποτελέσματα – Βαθμολογία)

 Οι ομάδες μας στην Γ’ Εθνική (Αποτελέσματα – Βαθμολογία)

Ορφέας Ελευθερούπολης- Αρης 0-0: Υποβιβάστηκε με ψηλά το κεφάλι  

 

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Ορφέας έδωσε τη δική του μάχη απέναντι στον Αρη και στο τελευταίο του, παιχνίδι στην κατηγορία, κράτησε ψηλά τη σημαία. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και δεν έλειψαν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Αρη και την Αστυνομία. Επεισόδια που ξεκίνησαν, λίγο πριν την έναρξη του β` μέρους και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο. Οι 300 και πλέον φίλαθλοι του Αρη, στο τέλος τα είχαν περισσότερο με την ομάδα τους, για το γεγονός ότι και δεν κέρδισε αλλά και έχασε την άνοδο. Ο Ορφέας είχε τον Παγκάκη αλάνθαστο κάτω από τα δοκάρια αλλά και τον Αϊβάζη κορυφαίο. Ο Αϊβάζης που ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι… φίλαθλος του Αρη, έδωσε τον καλύτερο του ευατό. Ο Αρης είχε καθολική υπεροχή αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Καλαϊτζίδης άργησε να βάλει τον Κωνσταντινίδη σε μια αντίπαλη άμυνα που πάλευε με νύχια και με δόντια. Ο Ορφέας δεν απείλησε αλλά κατάθεσε ψυχή. Τα έδωσε όλα για να αποθεωθεί στο τέλος. Ο κακός αγωνιστικός χώρος, σίγουρα δε βοήθησε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά στο β` μέρος, πίεσε ασφυκτικά αλλά δε μπόρεσε ούτε μια φορά να βρει στόχο. Το φιλμ του αγώνα 5` Σουτ του Ν` Λουντούλου απόκρουση του Παγκάκη και ο Καπνίδης δε μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 14` Σουτ του Σανιά ελάχιστα άουτ. 35` Σέντρα του Λιόνη, κεφαλιά του Νάκα, άουτ. 41` Σέντρα του Σαββελίδη, ο Κυγάης δε βρίσκει γεμάτο σουτ. 44` Κλασσική ευκαιρία για τον Αρη. Ο Πόι από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ κάνει το σουτ, για να σώσει ο Παγκάκης. 65` Κόρνερ Νάκα, από κοντά δε βρίσκει τη μπάλα ο Πόι. 66` Σουτ του Ν` Λουντούλου, απόκρουση του Παγκάκη. 69` Σουτ του Νάκα, πάνω από τη γραμμή, σώζει ο Κεχαγιάς. 73` Φάουλ του Νάκα, κεφαλιά του Σαμαρά στο δοκάρι. 83` Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, σε κόρνερ έξοχα ο Παγκάκης. 85` Φάουλ του Νάκα, λίγο άουτ. 89` Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, μόλις άουτ. 90`+ Σουτ του Νάκα, με κατεύθυνση προς την εστία, σε κόρνερ ο Βραμέντσαλης. Συνθέσεις.

Ορφέας: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης, Σαββελίδης 74` Ουζούνογλου, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης 87` Βακιρτζής, Κερμενίδης, Κυγάης 80` Ζουμπούλης.

Αρης: Φυσέκης, Φερνάντεζ, Σαμαράς, Λιόνης, Νάκας, Γκόλιας, Πόι, Ν` Λουντούλου, Καπνίδης 66` Κωνσταντινίδης, Σουνάς, Σανιά.

 

 

 

*Απόλλων Αρναίας- Αρης Ακροποτάμου 3-3: Ανατροπή στο β` μέρος.

Ο  Απόλλωνα Αρναίας  ήταν  ανώτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με  3-0 και τον Άρη Ακροποτάμου να αντιδρά στο δεύτερο και να ισοφαρίζει στο τελικό 3-3, με μπροστάρη τον Σεφερίδη. Για την ομάδα του Αντώνη Λεπιτσά σκόραραν οι Μπουλγκουρίδης (7΄ 1-0), Μενικάλι (12΄ 2-0) και Ιορδανίδης (33΄ 3-0, όλα με σουτ). Οι Καβαλιώτες μείωσαν σε 3-1 στο 55΄ με σουτ του Αποστολίδη, έκαναν το 3-2 στο 70΄ με πέναλτι του Σεφερίδη (το κέρδισε ο ίδιος), ενώ ο στόπερ του Ακροποτάμου διαμόρφωσε το τελικό 3-3, στο 80΄ με κεφαλιά σε κόρνερ του Μονιού. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι για το 3-4 στο 93΄, με τον Κωνσταντινίδη να πλασάρει άουτ από κοντά. Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης (Μακεδονίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Χαριστός, Μενικάλι (55΄ Κύρκος), Δερμιτζόγλου, ΝΤΙΝΤΣΕΦ, Τζιότζιος, ΚΑΡΚΑΤΖΑΝΗΣ, Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Ιορδανίδης, Κεφάλας, Σαλέπης (62΄ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ).

ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κωνσταντάκος, Νέδος, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, Σολακίδης, Μονιός, Χιζανασβίλι (60΄ Μπαντής), ΓΙΑΛΑΜΗΣ (46’ ΟΥΤΣΙ), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

 

*Βυζάντιο- Γιαννιτσά 4-1: Εβγαλε πρώτο σκόρερ και γιόρτασε την παραμονή

Σε παιχνίδι γιορτή για το Βυζάντιο, ήρθε μια εύκολη νίκη. Μάλιστα ο Μαρκόπουλος σκόραρε και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλά διαστήματα.

Το φιλμ του αγώνα 11’ Από κλέψιμο του Μαρκόπουλου, ο Τσίλογλου θα πλασάρει μέσα από την περιοχή και θα διώξει σε κόρνερ ο Σιμψέρης. 16’ Σέντρα Καρλόπουλου, κεφαλιά Μαρκόπουλου σύρριζα άουτ. 17’ Σουτ του Ταχματζίδη, στην πορεία ο Μαρκόπουλος βάζει την προβολή και μπλοκάρει ο Σιμψέρης. 19’ Ασθενής απόκρουση του Μπίνα, ο Σαουλίδης από καλή θέση σουτάρει άουτ. 23’ Κάθετη πάσα του Σαουλίδη, ο Σιμψέρης πρόλαβε με τα πόδια τον Μαρκόπουλο. 25’ Σέντρα Ταχματζίδη, ο Μαρκόπουλος το σουτ, νέα επέμβαση με τα πόδια ο Σιμψέρης! 28’ Από πλάγιο του Τριανταφυλλίδη, ο Μαρκόπουλος έστρωσε στον Σαουλίδη, που πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. 29’ Πλασέ του Καρασαββίδη, ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει στην επαναφορά σκοράρει ο Καπουσούζης, αλλά ακυρώνεται για υπόδειξη οφσάιντ. 33’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Καπουσούζη, αποκρούει ο Παπαδόπουλος. 37’ Σέντρα Ταχματζίδη, κεφαλιά του Σαουλίδη, ο Μαρκόπουλος θα σουτάρει πάνω στον Σιμψέρη. 38’ Διαγώνιο σουτ του Μαρκόπουλου, μόλις άουτ. 39’ Καταπληκτικό σουτ του Κεφαλά στο «Γ» και 1-0. 40’ Σουτ του Μπάρμπα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. 41’ Ο Σιδηρόπουλος άφησε για τον Καρασαββίδη, αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος. 45’ Ο Σαουλίδης έσκαψε για τον Μαρκόπουλο, όμως αυτός νικήθηκε ξανά από τον Σιμψέρη. 50’ Πάσα του Μπάρμπα στον Καρασαββίδη, που με πλασέ θα φέρει το ματς στα ίσα (1-1). 53’ Γύρισμα του Κεφαλά, ο Μουσικάκης σούταρε άψυχα πάνω στον Σιμψέρη. 62’ Κόρνερ του Ταχματζίδη, σκαστή κεφαλιά Μαρκόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 64’ Πλασέ του Καπουσούζη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος. 69’ Γύρισμα μισό γκολ του Μουρατίδη και ο Μαρκόπουλος το 2-1. 75’ Διαγώνιο σουτ του Ταχματζίδη μέσα από την περιοχή και 3-1. 80’ Σουτ του Τσίλογλου μέσα από την περιοχή σε κόρνερ ο Σιμψέρης. 85’ Εξαιρετική πάσα με το εξωτερικό του Ταχματζίδη, ο Μαρκόπουλος με δυνατό σουτ νικά και την αντίσταση του Σιμψέρη για το 4-1.

Συνθέσεις: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Τριανταφυλλίδης (66’ Καζαντζίδης), Μουσικάκης, Αγτζίδης (85’ Σαμαράς), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Σαουλίδης (60’ Μουρατίδης), Τσίλογλου, Ταχματζίδης. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Σιμψέρης, Μπίνας, Τζούρτζος (79’ Κυζιρίδης), Σιδηρόπουλος, Βερβελής, Βασιλειάδης (84’ Ασλανίδης), Καρασαββίδης, Ξανθόπουλος, Καπουσούζης, Μπάρμπας, Κοκκινίδης (73’ Γκοτζαμάνης).

 1ος όμιλος

Ορφέας Ελευθερούπολης-Άρης 0-0
Καβάλα-Καστοριά 3-0 α.α
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 2-2
Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αγιονερίου 0-2
Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 1-0
Απόλλων Αρναίας-Άρης Ακροποτάμου 3-3
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1

Τελική βαθμολογία

Πανσερραϊκός 52-16 74

Αρης Θεσσαλονίκης 51-12 71

ΑΟΚ 54-16 67

Δόξα Δράμας 43-26 52

Καμπανιακός 50-32 47

Εθνικός Αγιονερίου 40-34 42

Ηρακλής Αμπελοκήπων 32-30 41

Βυζάντιο 44-49 40

Θύελλα Φιλώτα 32-31 40

Αλεξανδρούπολη 28-28 38

Σουφλί 32-34 37

Αρης Ακροποτάμου 32-45 34

Απόλλων Αρναίας 26-45 27

Ορφέας Ελ 26-43 22

Γιαννιτσά 19-62 20

Καστοριά αποσύρθηκε.

Διαβάστε επίσης