• 19 Μαΐου 2024,

Δωρεές και αγορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 Δωρεές και αγορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μαθητές που μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ κινήθηκαν το Σάββατο στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα. Αυτά τα προώθησαν τη Δευτέρα το πρωί στο κοινωνικό παντοπωλείο, το προσωπικό του οποίου χθες τα τακτοποίησε γεμίζοντας τα ράφια του καταστήματος.

Εντός των ημερών η Δημωφέλεια θα αγοράσει τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο, έως του ποσού των 1900 ευρώ. Πρόκειται για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο στο πλαίσιο φεστιβάλ που έγινε στο Μπάτη, αρχές Αυγούστου. Ειδικότερα το κοινωνικό παντοπωλείο ζήτησε από τη Δημωφέλεια με τα χρήματα που προαναφέραμε να αγοράσει λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, σάλτσα.

Το Σεπτέμβρη το κοινωνικό παντοπωλείο μοίρασε τρόφιμα σε βαθμό ικανοποιητικό προς τους δικαιούχους του προγράμματος «Στηρίζω». Το πρόγραμμα «Στηρίζω» θα συνεχισθεί όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση και το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ακόμη δεν ξεκαθαρισθεί πως. Αναμένεται η λήψη απόφασης στη βουλή και η δημοσίευσή της στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

Το προσωπικό του προγράμματος ελπίζει κι εύχεται αυτό που εξαγγέλθηκε να γίνει έγκαιρα πράξη, πριν από το τέλος Οκτώβρη, που το πρόγραμμα στηρίζει. Εν τω μεταξύ ο σύλλογος ΠΝΟΗ για μια ακόμη φορά θα διαθέσει χρήματα για την αγορά κοτόπουλων που κι αυτά θα μοιρασθούν από το κοινωνικό παντοπωλείο, το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης