• 19 Μαΐου 2024,

Δύο λεωφορεία εγκλωβισμένα στην Ομόνοια

 Δύο λεωφορεία εγκλωβισμένα στην Ομόνοια

Σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής προέκυψε πάλι κυκλοφοριακό πρόβλημα χθες στη διασταύρωση των οδών Δαγκλή και Ομονοίας.

Δύο αστικά λεωφορεία ένα μεγάλο κι ένα μικρό εγκλωβίστηκαν καθώς κινούμενα στην οδό Ομονοίας δε μπορούσαν να στρίψουν προς την οδό Δαγκλή για να συνεχίσουν το δρομολόγιό τους.

Αιτία δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα ακριβώς στη στροφή απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Τα αστικά λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν για περίπου 15 λεπτά, η ουρά που δημιουργήθηκε στην οδό Ομονοίας ήταν πολύ μεγάλη. Οι οδηγοί των λεωφορείων αναζήτησαν τους οδηγούς των αυτοκινήτων, που στάθμευσαν παράνομα, αλλά αυτοί δεν βρέθηκαν.

Στο σημείο για τη συνδρομή της όλης κατάστασης εμφανίστηκε τροχονόμος που αφαίρεσε πινακίδες, βεβαίωσε παράβαση από το ένα από τα δύο παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, από αυτό που ενοχλούσε περισσότερο.

Άλλοι οδηγοί που περίμεναν στην ουρά διευκόλυναν τους οδηγούς των δύο λεωφορείων προκειμένμου με τους κατάλληλους χειρισμούς να μπορέσουν τελικά να στρίψουν και να συνεχίσουν το δρομολόγιό τους προς την οδό Δαγκλή.

Όταν η κατάσταση μετά από 15 λεπτά άρχισε να εκτονώνεται τότε εμφανίστηκε στο σημείο γυναίκα μαζί με το μικρής ηλικίας παιδάκι της, απομάκρυνε το αυτοκίνητό της που ενοχλούσε ευρισκόμενη φυσικά μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη του προστίμου που βεβαιώθηκε και της αφαίρεσης των πινακίδων του αυτοκινήτου της.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά και στη συγκεκριμένη διασταύρωση, Ομονοίας και Δαγκλή, αλλά και σ΄ άλλα κεντρικά σημεία όπου παρά τις διαγραμμίσεις, τις πινακίδες σήμανσης και τα προηγούμενα ίδια περιστατικά, οι οδηγοί συνεχίζουν και σταθμεύουν παράνομα.

 

Διαβάστε επίσης