• 19 Απριλίου 2024,

Είναι για πολύ ξύλο!

 Είναι για πολύ ξύλο!

Δηλαδή αυτοί οι Γερμανοί τελικά είναι για πολύ ξύλο.

Μετά την συμφωνία στο Eurogroup και για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αλλά και για την εκατομίευση της μπαμπάτσικης δόσης με το μεγαλύτερο μέρος της να ΄μπαίνει στα ταμεία του ελληνικού κράτους μας τα γυρίζουν και πάλι αφού έρχονται στο φώς (χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και αυτήν την φορά) δύο ντεμέκ απόρρητες εκθέσεις του Σόϊμπλε για το ελληνικό χρέος που στην ουσία διαψεύδουν τις προσδοκίες της απόφασης του Eurogroup και επιχειρούν να βάλουν την χώρα μας ΄σε ένα νέο γύρο αμφισβήτησης και θολούρας.

Ακούνε τον Σαμαρά που μιλάει συνεχώς για μια νέα αρχή και τους έχει πιάσει κρύος πυρετός.

Δεν θέλουν με τίποτα οι έλληνες να ανεβάσουν το ηθικό τους και πιστέψουν οτι υπάρχει ελπίδα να σωθεί η παρτίδα.

Μας φοβούνται και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας έχουν στο πάτο του βαρελιού.

Και απορώ πως ανέχονται τέτοιες αμφισβητήσεις και το Eurogroup και το ΔΝΤ απο έναν άνθρωπο που πρίν απο λίγα 24άωρα είχε βάλει την υπογραφή του σε ένα σχέδιο που έκανε βιώσιμο το χρέος το ελληνικό και άναβε πράσινο φώς στην εκταμίευση της δόσης.

Πρώτη και καλύτερη πρέπει να του βάλει χέρι η Μέρκελ αν δεν συμμετέχει και η ίδια σε αυτό το έγκλημα.

Διότι περί εγκλήματος πρόκειται.

Δεν είναι δυνατόν την Τρίτη το πρωί να είναι ολα καλά και μετά απο μια εβδομάδα να μας λένε οτι τώρα που τα ξανακοιτάξαμε δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Είναι ξεκάθαρο οτι θέλουν η Ελλάδα να παραμένει ζωντανή μέσα στην Ευρωζώνη αλλα να είναι υπο πλήρη εξάρτηση και αστυνόμευση.

Φοβούνται να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους γιατί γνωρίζουν οτι η ανατολή του ήλιου έρχεται μετά το βαθύ σκοτάδι.

Φοβούνται την Ελλάδα που θα βγεί απο αυτήν την κρίση και κάνουν οτι μπορούν για να εμποδίσουν και να καθυστερήσουν την έξοδο αυτή.

Ο Σόϊμπλε είναι μέρος του ελληνικού προβλήματος και οχι μέρος της λύσης.

Υπογράφουν κατα καιρούς στα σχέδια νέα και επικυροποιημένα σχέδια διάσωσης και μετά συνεχίζουν να σκάνουν τον λάκο μας και να μας υπονομεύουν.

Θα προτιμούσαμε αυτά που λέει σήμερα ο Σόϊμπλε να τα έλεγε στο Eurogroup για να έφθανε πιο βαθειά το μαχαίρι και οχι σήμερα.

Οφείλει η Γερμανική κυβέρνηση να βγεί και να πεί αν αυτός ο κύριος με αυτά που λέει και γράφει στις επιστολές του εκπροσωπεί την Γερμανική κυβέρνηση ή τον ευατό του μόνο.

Εχουμε καταλάβει σε αυτήν την προσπάθεια της εξυγίανσης και της δημοσιονομικής προσαρμογής ποιός είναι μαζί μας και ποιός οχι απλά θέλουμε να το καταλάβει και το ΔΝΤ που έχει πάρει χαμπάρι οτι κάποιοι καθυστερούν με κάθε τρόπο την πραγματική λύση που θα βάλει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια και θα γυρίσει σελίδα για την Ελλάδα και τους έλληνες.

Περισσότερο και απο το καθημερινό μας ζόρι αφού η κατάσταση στην Ελλάδα με όλα αυτά μέτρα και τα χαράτσια έχει γίνει ανυπόφορη έχουμε βαρεθεί τα τερτίπια των Γερμανών που μπορστά λένε ναι και απο πίσω ξεκινάνε το υπονόμευση για τον απλόστατο λόγο οτι απο αυτήν την ιστορία βγάζουν λεφτά και μάλιστα πολλα.

Αλλάζει ο καιρός και έρχεται κρύο!

Κατα τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη χειμερινή μέρα αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ τα επόμενα 24άωρα ο καιρός γίνεται χειμωνιάτικος με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κατώτερη θερμοκρασία τους 5 βαθμούς με το ανθρώπινο όμως σώμα λόγω κυρίως της υγρασίας να αισθάνεται οτι θα έχουμε 2 βαθμούς.

Απο την Τετάρτη και μετά να είστε έτοιμοι για τον χειμώνα του 2012 – 2013.

Αυτά που ξέρατε και ξέραμε τελειώνουν.

θα μου πείτε βέβαια απο την άλλη αν δεν κάνει κρύο τον Δεκέμβρη πότε θα κάνει ;

Το θέμα είναι οτι εκτός απο χαμηλές θερμοκρασίες αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε και πολλές βροχές ενώ αναμένοντια χιόνια και στα ορεινά.

Σταδιακά ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει απο το απόγευμα της Κυριακής.

Τα λεφτά τα λεφτά τα εκατομμύρια

Μέσα στην λίστα Λαγκάρντ που χάθηκε υπήρχε λένε τώρα και το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει καταθέσεις απο 500 εκατομμύρια ευρώ μέχρι 1,5 δις.

Για τα ποσά αυτά, αν ισχύουν ή όχι η πλευρά Παπανδρέου δεν λέει τίποτα και απλά μας λένε οτι απο εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Καταλαβαίνετε απο τις δηλώσεις κυρίως της Μαργαρίτας γιατί ο Γιώργος λέει τα γνωστά περί δικής του στοχοποίησης μάλλον αυτά τα νούμερα που γράφουν οι εφημερίδες είναι πραγματικά και οτι απο σήμερα ξεκινάει ένα νέο σήριαλ ερευνών και αποκαλύψεων.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους φίλους.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης