• 13 Μαΐου 2024,

Εβδομάδα κρουαζιερόπλοιων

 Εβδομάδα κρουαζιερόπλοιων

Εβδομάδα κρουαζιερόπλοιων είναι αυτή που άρχισε για την πόλη της Καβάλας. Νωρίς το πρωί κατέπλευσε μέσα στο λιμάνι της Καβάλας, το ιστιοφόρο Wind Star, το οποίο επρόκειτο ν΄ αναχωρήσει για τον επόμενο του προορισμό χθες τα μεσάνυχτα.

Στις 9.00 το βράδυ, το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθούν χορευτές του συλλόγου των Εβριτών, που θα παρουσιάσουν στους επιβάτες του πρόγραμμα χορευτικό.

Έξω από το λιμάνι της Καβάλας αγκυροβόλησε  το πρωί το εντυπωσιακό και πολύ μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, The World. Σήμερα, αφού διανυκτερεύσει στην Καβάλα, αναχωρεί για τον επόμενό του προορισμό.

Αύριο στις 7.00 το πρωί έρχεται στην Καβάλα, το κρουαζιερόπλοιο Quest of Adventure, το οποίο χθες βρίσκονταν στη Λήμνο.

Ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης μαζί με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού Λιμένα Γρηγόρη Κεκρόπουλο, βρέθηκαν χθες το πρωί στο κρουαζιερόπλοιο The World, όπου συνάντησαν τον καπετάνιο, υποδέχτηκαν τους επιβάτες του. Αυτοί με καραβάκια που διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο, έκαναν μικρά ταξίδια στην Καβάλα, όπου είχαν μπόλικο ελεύθερο χρόνο, να την γυρίσουν και να τη γνωρίσουν από κοντά.

Στις 26 Σεπτέμβρη, δηλαδή στο τέλος της εβδομάδας, έρχεται στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Columbus II, που κι αυτό προγραμματίζει να μείνει μία ολόκληρη μέρα στην Καβάλα και να ξεκινήσει το επόμενο πρωί για τον επόμενό του προορισμό.

Εκπρόσωποι της Δημωφέλειας επρόκειτο να πραγματοποιήσουν χθες στις 4.30 το απόγευμα, παρόμοια τελετή υποδοχής στο πλήρωμα, τον καπετάνιο και τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Wind Star.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης