• 9 Μαΐου 2024,

Εγγύηση μαμούθ για να μείνει έξω ο Κοντομηνάς

 Εγγύηση μαμούθ για να μείνει έξω ο Κοντομηνάς

Τα 1.500 άτομα που αποτελούν και το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου Κοντομηνά λειτούργησε ώς μοχλός πίεσης έτσι ώστε το αφεντικό τους να μείνει ελεύθερος έστω και αν η εγγύηση είναι εγγύηση μαμούθ.

Οταν σε αφήνουν ελεύθερο με εγγύηση 5 εκατομμύρια ευρώ σημαίνει οτι είσαι για μέσα , πιο μέσα απο μέσα και σου κάνουν απλά χάρη.

Αυτό είναι τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Μια μεγάλη χάρη !

Σε πρώτο χρόνο ανακριτής και εισαγγελέας για την προφυλάκιση ή οχι του Κοντομηνά διαφώνισαν με αποτέλεσμα να παρθεί η τελική απόφαση την επόμενη το απόγευμα.

Μέχρι να βγεί η τελική απόφαση και η Μενεγάκη λιποθύμησε στα καμαρίνια της εκπομπής της γιατί δεν άντεξε την πίεση και δεν άντεξε να δεί πίσω απο τα σίδερα της φυλακής τον άνθρωπο με τον οποίο πέρασε τα Χριστούγεννα στην Μαλαισία.

Βέβαια την τύχη του Κοντομηνά δεν θα έχει ο Φιλιππίδης που θα πληρώσει και την χάρη του Κοντομηνά.

Στην περίπτωση Φιλιππίδη εισαγγελάς και ανακριτής θα συμφωνήσουν για την προφυλάκιση του και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Φοβερά τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση της απαγωγής του Καραμολέγκου που μάλλον δεν είχε την εκπαίδευση που είχε ο άλλος ο επιχειρηματίας που ξέφυγε απο τον κλοιό των απαγωγέων όταν αυτοί θέλησαν να τον εγκλωβίσουν σε πρώτη φάση και να τον απαγάγουν σε δεύτερη.

Απλά ο Καραμολέγκος επέλεξε την ψυχολογική πίεση που άσκησε στον Μολδαβό συνεργό των απαγωγέων τον οποίο και έπεισε να τον αφήσει ελεύθερο αφού πρώτα τον έπεισε οτι είναι θέμα χρόνο η σύλληψη τους και οτι θα σαπίσει στην φυλακή.

Και ενώ οι υπόλοιποι ήτανε ΄έτοιμοι να αρχίσουν να ζητάνε τα λίτρα προκειμένου να τον ελευθερώσουν ο Καραμολέγκος με τον Μολδαβό παρουσιαζότανε σε αστυνομικό τμήμα διότι φαίνεται οτι ο Μολδαβός με το θύμα ήτανε σε άλλο σημείο απο αυτό που είχε στηθεί το επιχειρησιακό κέντρο των απαγωγέων και θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις.

Είναι φοβερό να ετοιμάζεσαι για το πρώτο τηλεφώνημα προκειμένουν να κάνεις γνωστές τις απαιτήσεις και να σου την πέφτουν απο παντού γιατί λίγο πρίν ο συνεργάτης λάλησε.

Κατα τα άλλα πάμε καλά με τον καιρό να βελτιώνεται και τις καλές θερμοκρασίες να συνεχίζονται στην καρδιά του χειμώνα.

Ο Σαμαράς απο τις Βρυξέλες έστειλε μήνυμα επιβίωσης αλλα του όρμηξε ένας Ευρωβουλετής Βρετανός που του είπε οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζει ο έλληνας πρωθυποργός και οτι η τρόϊκα διέλυσε την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Αντέξαμε έλεγε απο την μια ο Σαμαράς …

Νομίζεις του απαντούσε ο Ευρωβουλευτής.

Διότι υπάρχουν ακόμα και μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και αυτοί που βλέπουν όλη αυτή την ιστορία της διάσωσης απο μια διαφορετική σκοπιά.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι είτε έτσι , είτε αλλιώς να πάμε παρακάτω και το παρακάτω για την Ελλάδα έχει κούρεμα ή μείωση του χρέους.

Ας το πούνε όπως θέλουν , ας το βαφτίσουν όπως θέλουν αρκεί να το ρίξουν για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ώς χώρα εκτός συνόρων με αξιοπρέπεια και υπόσταση.

Να σταματήσει η Ελλάδα να είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οσο αφορά την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ οι γιατροί αναμένεται ,αν δεν το έχουν κάνει ήδη να τον βγάλουν απο το τεχνικό κώμα στο οποίο τον έχουν γιατί όσο πιο πολλές μέρες είναι σε κώμα τόσο πιο δύσκολη θα είναι και η επαναφορά.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και μακάρι τα πράγματα να είναι τελικά πολύ καλύτερα απο ότι περιμένουν οι γιατροί που αν και δεν έχουν χάσει την αισιοδοξία τους είναι παρόλα αυτά αρκετά προβληματισμένοι για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης