• 19 Μαΐου 2024,

Εθνικός Αγιονερίου- ΑΟΚ 1-1: Δυο πέναλτι, έκριναν την αναμέτρηση

 Εθνικός Αγιονερίου- ΑΟΚ 1-1: Δυο πέναλτι, έκριναν την αναμέτρηση

Κιλκίς(ανταπόκριση)

Ο ΑΟΚ έχασε δυο ακόμη βαθμούς, σ` ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Στην προσπάθεια για τη 2η θέση, σαφώς δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Ταουσιάνης στο ντεμπούτο του, στον πάγκο του ΑΟΚ, χρησιμοποίησε στη θέση του τερματοφύλακα τον Αθανασίου. Δεξιά στην άμυνα τον Μπαντάνη και αριστερά στην άμυνα τον Κυγάη. Δυο στόπερ ο Τουμανίδης με τον Μπάτζιο. Στη μεσαία γραμμή, ο Δέντσας και ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Παππά ελεύθερο στον κάθετο άξονα. Πλάγιοι στην επίθεση ο Πτηνόπουλος και ο Δουμάνης με σέντερ φορ, τον Γιαλαμή. Δεν έπαιξε από την αρχή ο Κυριακίδης και ίσως αυτό να ήταν μια έκπληξη. Στα πρώτα 45 λεπτά, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο 14` ακυρώθηκε γκολ του Γιαλαμή ως οφσάιντ ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ν. Στεφανίδη. Το πέναλτι αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες του ΑΟΚ. Το κέρδισε ο Σ. Στεφανίδης από τον Τουμανίδη. Στην επανάληψη η πίεση του ΑΟΚ, ήταν μεγάλη. Η ομάδα της Καβάλας είχε την πρωτοβουλία και ειδικά μετά το 75` κυριάρχησε. Στο 75` κέρδισε ο Γ. Παπαδόπουλος, το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1. Στο 60` ακυρώθηκε γκολ του Αγιονερίου, που σημείωσε ο Κοτσαρίδης αφού ήταν οφσάιντ ο Υψηλός που επηρέαζε τη φάση. Ο Παππάς και ο Κυριακίδης, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για τον ΑΟΚ, στο β` μέρος.

Από τον ΑΟΚ, ξεχώρισαν ο Παπαδόπουλος, ο Παππάς και ο Δουμάνης. Από το Αγιονέρι, ο Λουιζίδης, ο Παπαδημητρίου και ο Κοτσαρίδης.

Ο διαιτητής Τζουμαλάκης, ελέγχεται για το πέναλτι, που έδωσε υπέρ του Αγιονερίου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Λουιζίδης, Κοντσίδης, Παλάσκας, Κουκουλέκης, Στ. Στεφανίδης (32΄ λ.τ. Υψηλός), Παπαδημητρίου, Κοτσαρίδης (80΄ Κουτσάγιας), Δρόσος (70΄ Μπελίτσας).

ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης (60΄ Κυριακίδης), Τουμανίδης, Δέντσας, Γρ Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (83΄ Μπλιός), Δουμάνης , Γιαλαμής.

 

 

Διαβάστε επίσης