• 16 Μαΐου 2024,

Εκδηλώσεις στη Θάσο και μετακόμιση

 Εκδηλώσεις στη Θάσο και μετακόμιση

Η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας, που συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα, συμφώνησε να επαναλάβει στη Θάσο, την εκδήλωση ενημερωτικού περιεχομένου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι οφείλουν χρήματα στον ΟΑΕΕ.
Η εκδήλωση θα γίνει μέσα στον Ιούνιο, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ή σε συνεργασία με τους συλλόγους επαγγελματιών του νησιού.
Στη Θάσο υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες, που οφείλουν στο ΟΑΕΕ, κρίνεται σκόπιμο να ενημερωθούν για το τι θα γίνει, στην δικαστική οδό, γι΄ αυτό και το Επιμελητήριο ανέλαβε να οργανώσει τη σχετική εκδήλωση.
Εν τω μεταξύ το επιμελητήριο Καβάλας ετοιμάζεται να μετακομίσει. Λόγω των έργων που άρχισαν και σύντομα θα επεκταθούν στο κτήριό του, στην κεντρική πλατεία, ζήτησε και η Δημωφέλεια συμφώνησε, ένα γραφείο στην πολυκατοικία του Δήμου, ακριβώς δίπλα στο κτήριο της αστυνομικής Διεύθυνσης. Το θέμα θ΄ απασχολήσει την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο. Θ΄ ανακληθεί προηγούμενη απόφαση εκμίσθωσης του ίδιου γραφείου στη Δημωφέλεια και το γραφείο 72 τ.μ. στο 2ο όροφο του δημοτικού ακινήτου, θα παραχωρηθεί δωρεάν για χρήση στο Επιμελητήριο. Υπολογίζεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από το επιμελητήριο για χρονικό διάστημα, μάξιμουν, τεσσάρων μηνών.

 

Διαβάστε επίσης