Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας

 Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου, από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ωκεανίς πραγματοποιεί εκλογές ο ιατρικός σύλλογος Καβάλας. Θα εκλεγεί νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο, για το οποίο έχουν κατατεθεί 15 υποψηφιότητες ήδη. Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας κατάλογος των υποψηφίων έχει κλείσει, όπως επίσης έληξε η προθεσμία προκειμένου τα μέλη του συλλόγου να τακτοποιηθούν οικονομικά και να μπορέσουν έτσι να ψηφίσουν στις εκλογές.
Υπολογίζεται ότι 450 μέλη του ιατρικού συλλόγου Καβαλας, τακτοποιήθηκαν οικονομικά έως και την περασμένη Παρασκευή, έτσι θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές αυτές.
Μεταξύ των 15 υποψήφιων είναι οι δέκα από τους 11 γιατρούς του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου. Αυτός που δεν θα είναι υποψήφιος μόνο ο Νίκος Κεραμιδάς, που θα είναι αντίθετα υποψήφιος για το πειθαρχικό συμβούλιο.
Ο σύλλογος κάνει ήδη καμπάνια, προκειμένου στις εκλογές της Κυριακής να σημειωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του.
Υπάρχει δε σχεδιασμός για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αμέσως μετά τις εκλογές και τη συγκρότηση σε σώμα ν΄ αρχίσει επαφές με τους τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Η εκδήλωση
Ο ιατρικός σύλλογος πραγματοποιεί την Τετάρτη 8 Οκτώβρη επιστημονική εκδήλωση στο ξενοδοχείο LUCY. Η εκδήλωση θ΄ αρχίσει στις 8.30 το απόγευμα. Έχει θέμα «αντιμετωπίζοντας ασθενείς με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο».
Πρόγραμμα εκδηλώσεων υπάρχει έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους περίπου.

Διαβάστε επίσης