«Ξεπαγώνουν» δύο δημοτικά έργα

 «Ξεπαγώνουν» δύο δημοτικά έργα

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι έργα του ΕΣΠΑ του Δήμου Καβάλας, που είχαν σταματήσει εδώ και τρεις μήνες, ξαναρχίζουν αφού το κράτος προώθησε χρήματα στους δήμους για να πληρώσουν με τη σειρά τους τα χρήματα που οφείλονται στους εργολάβους που ανέλαβαν την εκτέλεση αυτών των έργων.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξαναρχίσει το έργο που σταμάτησε στη διάρκεια του καλοκαιριού, για την αναβάθμιση των δεδομένων στην οδό Ερυθρού Σταυρού και Βενιζέλου. Το έργο θα ξαναρχίσει πολύ σύντομα, άγνωστο πάντως είναι εάν θα εξελιχθεί ομαλά μέχρι την ολοκλήρωσή του καθώς δεν αποκλείεται παρόμοιες περιπέτειες – πάγωμα δηλαδή της χρηματοδότησης και στο μέλλον.
Το δεύτερο έργο που θα ξαναρχίσει είναι αυτό της ανάπλασης του κέντρου των Κρηνίδων, που κι αυτό σταμάτησε για τους ίδιους ακριβώς λόγους, επειδή δεν υπήρχε χρηματοδότηση. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τις ενέργειες που έκανε η διοίκηση του δήμου, θέματα που χειρίζεται ο αντιδήμαρχος Φ. Φιλιππίδης, ενδιαφέρον για να ξαναρχίσουν τα έργα έδειξε και ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής.

 

Διαβάστε επίσης