Εκτός απο τους νταβατζήδες της Ε.Ε. έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε και τους νταβατζήδες των Βαλκανίων

 Εκτός απο τους νταβατζήδες της Ε.Ε. έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε και τους νταβατζήδες των Βαλκανίων

Δεν μας φθάνανε οι νταβατζήδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους νταβατζήδες των Βαλκανίων.

Δύο μεγάλα μέτωπα στα οποία πρέπει να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία γιατί το ένα μέτωπο έχει να κάνει με την οικονομική ανεξαρτησία της χώρας και οτι αυτό συνεπάγεται και το άλλο έχει να κάνει με την κυριαρχία του ελληνικού κράτους και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Και στα δύο ο Σαμαράς θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του ευατό και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αν δεν θέλει να δώσει την θέση του στον επόμενο.

Και αν υποθέσουμε οτι με τους δανειστές θα τα καταφέρουμε γιατί τόσα χρόνια τους μάθαμε με τον Ερντογάν που πουλάει τρέλα Σουλεϊμανικής μεγαλοπρέπειας τι θα κάνουμε ;

Ο Ερντογάν φαίνεται οτι έχει χάσει τον ευατό του μετά και την τελευταία του νίκη  αφού η αλαζονεία τον αλλοιώσει και στην κυριολεξία τον έχει κάνει άλλο άνθρωπο.

Δεν νομίζω οτι θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με τον Ερντογάν που εδώ και μερικά ΄χρόνια το παίζει ΟΜΠΑΜΑ των Βαλκανίων.

Οταν στο μυαλό του είναι οι κανόνες εμπλοκής σε περίπτωση στραβής καταλαβαίνετε οτι ο άνθρωπος είναιι θολωμένος και αυτό μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ο Ερντογάν δεν ήτανε έτσι.

Ο πεζοναύτης που σκότωσε τον Οσάμα Μπίν Λάντεν δηλώνει σήμερα οτι ο Οσάμα πέθανε ώς χέστης αλλα δεν μας λέει το παληκάρι πόσα σώβρακα άλλαξε πάνω στο ελικόπτερο που τον μετέφερε αυτόν και τους υπόλοιπους πεζοναύτες στο κρυσφήγετο του Λάντεν ;

Πιστεύω οτι η συγκεκριμένη αποστολή είχε ένα ντεμαράζ χεσίματος και απο τις δύο πλευρές και τα σώβρακα αλλάζανε αβέρτα κουβέρτα.

Να είστε σίγουροι οτι αν η αποστολή είχε αποτύχει τα ίδια θα μας έλεγε σήμερα ο Μπέν Λάντεν για τους Αμερικάνους πεζοναύτες που πήγανε να τον καθαρίσουν.

Μετά το ραντεβού της Δευτέρας του Σαμαρά με τον Βενιζέλο ο τελευταίος εξερχόμενος απο το Μέγαρο Μαξίμου έκανε δηλώσεις και είπε οτι η τρόϊκα θα επιστρέψει το συντομότερο στην Αθήνα και οτι αυτή η διαπραγμάτευση είναι η τελευταία πρίν απο την τελική αξιολόγηση και διευκρίνισε οτι οι δανειστές δεν θα πάρουν απο αυτή την τελική συμφωνία νέα μέτρα λιτότητας αλλα μεταρρυθμίεις που έτσι και αλλιώς τις έχουμε ανάγκη.

Τα στελέχη της κυβέρνησης μιλάνε σε ένα γενικότερο πλαίσιο εξόδου απο την μνημονιακή εποχή και προσπαθούν να απορροφήσουν όλους τις κραδασμούς μια τέτοιας κίνησης και απόφασης.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους έλληνες οι κβερνώντες έχουν μια φοβερή αισιοδοξία που μερικές φορές είναι και ανεξήγητη.

Πάντως απο την πορεία αυτής της τελευταίας όπως λένε διαπραγμάτευσης με τους δανειστές  θα εξαρτηθούν πάρα πολλά και για την συγκυβέρνηση Σαμαρά που θέλει να μπεί στην τελική ευθεία της εκλογής προέδρου με τον αέρα του νικητή.

Κατα άλλα πάμε καλά και συνεχ’ίζουμε θα έλεγα μα ένα ζόρι που μας συνοδεύει απο το δεύτερο 15θήμερο του Οκτώβρη.

Απο το μέτωπο της Αμφίπολης σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο ΄τρίτος θάλαμος δεν είναι ο νεκρικός αφού το μνημείο συνεχίζεται προς τα κάτω και αλλάζει επίπεδο.

Καταλαβαίνετε πόσο σκάψιμο ακόμα έχουν μπροστά τους οι αρχαιολόγοι.

Να είστε καλά και τα λέμε και πάλι αύριο.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης