• 17 Μαΐου 2024,

Ενδυνάμωση του συλλόγου τριτέκνων – Καλύπτει πλέον ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας

 Ενδυνάμωση του συλλόγου τριτέκνων – Καλύπτει πλέον ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας

Νέα διοίκηση εξέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων της περιφερειακής ενότητας Καβάλας στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας ο Γρηγόρης Χιόνης. Ο σύλλογος είναι σχετικά καινούργιος αφού μετρά τέσσερα χρόνια ζωής. Στη διάρκεια των πρώτων τριών ετών το δυναμικό του αφορούσε μόνο στο δήμο Καβάλας, ωστόσο τον τέταρτο χρόνο μετατράπηκε σε σύλλογο ολόκληρης της περιφερειακής ενότητας. Αυτό συνέβη κατόπιν της αλλαγής του καταστατικού και σήμερα ο σύλλογος διαθέτει ένα μητρώο όπου είναι καταγεγραμμένες περισσότερες από τριακόσιες οικογένειες.

Η διετής θητεία της απερχόμενης διοικήσεως θεωρείται θετική αφού επετεύχθη άνοδος στην εγγραφή νέων μελών. Επιπλέον, μέσω της δράσης που αναπτύχθηκε, τα μέλη εξασφάλισαν αρκετά ευεργετήματα και εκπτώσεις σε περισσότερες από 150 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και υπηρεσίες. Η διοίκηση καθιέρωσε ένα άμεσο και σύντομο τρόπο ενημέρωσης των μελών του συλλόγου χρησιμοποιώντας τη μοντέρνα τεχνολογία. Το διαδίκτυο και τα μηνύματα της κινητής τηλεφωνίας έχουν επιστρατευθεί προκειμένου να παρέχουν στα μέλη ταχύτατη ενημέρωση. Μάλιστα ο σύλλογος διαθέτει και δική του ιστοσελίδα που επικαιροποιείται σε καθημερινή βάση.

Μπορεί να καθυστέρησε χρονικά η δημιουργία του συλλόγου συγκριτικά με άλλες περιφερειακές ενότητες, αφού σε όμορες πόλεις όπως η Δράμα και η Ξάνθη λειτουργούν σύλλογοι με δυναμικό που αγγίζει τις 1.000 ή ακόμη και τις 2.000 οικογένειες. Σύμφωνα όμως με την εκτίμηση του Γρηγόρη Χιόνη και βάσει της μέχρι σήμερα πορείας, το μέλλον του καβαλιώτικου συλλόγου θα είναι δυναμικότερο και θα αυξηθεί αριθμητικά. Η μετατροπή του καταστατικού δίνει την ευκαιρία να απευθυνθεί σε όλο τον πληθυσμό της περιφερειακής ενότητας και όχι αποκλειστικά στους δημότες Καβάλας. Τα δε θετικά αποτελέσματα που εξασφαλίζονται μέσω της δράσης του συλλόγου είναι εκείνα που θα πείσουν ακόμη περισσότερες οικογένειες προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του.

 

Διαβάστε επίσης