• 17 Μαΐου 2024,

Κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

 Κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

Μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν χθες το πρωί για αρκετή ώρα έξω από το κεντρικό κτήριο του ΙΚΑ στο πλαίσιο μιας καινούριας κινητοποίησης που συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Αυτή την απόφαση έλαβε αρχές της εβδομάδας το κεντρικό ΠΑΜΕ με αφορμή την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού την Κυριακή στη βουλή.

Την Κυριακή το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον νέο προϋπολογισμό στο δημοτικό κήπο. Θ΄ ακολουθήσει πορεία.

Χθες τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν διαμαρτυρία μές στο ΙΚΑ, συναντώντας εκπροσώπους του ΕΟΠΥΥ

Γι΄ αυτά που έγιναν και θα γίνουν ο Αναγνώστης Καραμπατζάκης είπε τα εξής: «Χθες εκτάκτως συνεδρίασε η πανελλαδική γραμματεία του ΠΑΜΕ κι έβγαλε ένα πρόγραμμα κινητοποιήσεων μέχρι και την Κυριακή, που θα ψηφισθεί κι ο προϋπολογισμός στη βουλή. Είχαμε τονίσει εδώ και καιρό και είναι ξεκάθαρο πλέον για μας ότι, οτιδήποτε έχει σχέση με τους νέους ασφαλιστικούς νόμους που πηγαίνουν να περάσουν είναι αιτία πολέμου για μας και πρέπει να γίνει και αιτία πολέμου για το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Ήρθαμε σήμερα εδώ στο ΙΚΑ για να διαμαρτυρηθούμε για το νέο αντιασφαλιστικό νόμο, να ενημερώσουμε τον κόσμο και να τον καλέσουμε μαζί με τις ταξικές δυνάμεις να παλέψει έτσι ώστε αυτές οι προθέσεις να μείνουν στα χαρτιά».

ΕΡ: Την Κυριακή ;

ΑΠ: «Υπάρχει ένα κάλεσμα για συγκέντρωση στο δημοτικό κήπο στις 6.30 το απόγευμα. Αν και είναι λίγο δύσκολη μέρα για την Καβάλα, εμείς θα μπούμε στη διαδικασία να κινητοποιηθούμε».

 

 

Διαβάστε επίσης