• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Χωρίς να παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση πραγματοποιήθηκε χθες στο εργοστάσιο των λιπασμάτων έκτακτη ενημερωτική γενική συνέλευση των εργαζόμενων. Η κατάθεση προτάσεων για κινητοποιήσεις θα συνεχιστεί, νέα συνέλευση θα γίνει μετά από 15 μέρες. Φημολογείται πληρωμή ενός 15νθήμερου σήμερα ή αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Πρώτη φορά χθες το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας έφθασε στο χωριό Μαριές για να μεταφέρει τους μαθητές στο σχολείο τους στα Λιμενάρια. Τις προηγούμενες μέρες με παρέμβαση του Δήμου Θάσου λύθηκαν προβλήματα στην επαρχιακή οδό. «Κλειστή» ήταν χθες η γραμμή του Πρίνου αφού το πλοίο «Φιλιάγκος» δήλωσε αδυναμία εκτέλεσης δρομολογίων λόγω βλάβης. Σήμερα το πρωί θα λυθεί το πρόβλημα που χθες αντιμετώπισε ο πλωτός γερανός που εργάζεται στην ακτή της Ραψάνης, στο δημοτικό έργο. Και η ΑΔΕΔΥ Καβάλας είναι πιθανό να οργανώσει την Κυριακή το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν χθες έξω από το ΙΚΑ. Αύριο στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στη πλατεία Καπνεργάτη στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 3.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές  συνταξιούχος από τη Χρυσούπολη. Το Καλοκαίρι του 2012 πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγητική καραμπίνα λόγω του ότι ενοχλούνταν από τη μουσική παρακείμενου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Με αντιπροσωπεία των ΑΗΕΡΑ συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο Γιώργος Καλαντζής. Συνεδρίασε χθες με τη νέα της σύνθεση η δημοτική επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και τουρισμού. Την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει στη Δ. Αγορά το κοινωνικό παντοπωλείο. Στην Αλεξανδρούπολη συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη το Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι η πρώτη συνεδρίαση εκτός Κομοτηνής. Θα συνεχιστούν και το 2015 οι διανομές φρούτων στις οικογένειες των πολύτεκνων του Νομού Καβάλας. Επιστολή για το νέο λύκειο έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του 6ου Λυκείου.

Αρχίζουν το απόγευμα στη Χρυσούπολη οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νέστου. Αύριο το πρωί Χριστουγεννιάτικο παζάρι στους πεζόδρομους από τους Πρόσκοπους. Αύριο στις 8 το απόγευμα ρεσιτάλ πιάνου στο Όσκαρ με τον Λάμπη Βασιλειάδη. Την Κυριακή το απόγευμα στην Παιδόπολη εκδήλωση για τα δικαιώματα των παιδιών.

Η διοίκηση του ΑΟΚ έκανε το τραπέζι στους παίκτες της ομάδας χθες, αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ένα γεγονός που οργανώθηκε στα αποδυτήρια. Το ματς της Κυριακής με τους Αμπελόκηπους σφυρίζει ο διαιτητής Δράγκος από την Χαλκιδική. Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται η Ένωση για το αυριανό ματς με το Παγκράτι.

 

Διαβάστε επίσης