Ενημέρωση για την εκκαθάριση – Σήμερα συνάντηση του Ερασιτέχνη με τη ΛΦΚ

 Ενημέρωση για την εκκαθάριση –  Σήμερα συνάντηση του Ερασιτέχνη με τη ΛΦΚ

Χθες το πρωί στους 93,7 μίλησε ο πρόεδρος της ΛΦΚ Γιάννης Προμούσας για τη σημερινή συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

Αναλυτικά δήλωσε «  Θα καλέσουμε τον Ερασιτέχνη για να μας κάνει μια ενημέρωση για την εκκαθάριση και που βρίσκεται το όλο θέμα. Προσωπικά λόγω της δουλειάς μου, προσπαθώ και εγώ να συνδράμω. Είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος και προσπαθούμε να περάσουμε ένα μήνυμα ενωτικό για να προχωρήσουμε μπροστά ως φίλαθλοι. Γίνονται προσπάθειες και δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος.  Παίζουν ομάδες όπως η ΑΕΚ στο μπάσκετ, ο Αγροτικός Αστέρας, η Λάρισα, που δεν έχει γίνει εκκαθάριση. Τα πράγματα δεν είναι απαισιόδοξα. Παίζουν με άλλο ΑΦΜ.

Αν δεν προλάβουμε σε περίπτωση που κερδίζει την άνοδο ο ΑΟΚ θα παίξει σε επαγγελματική κατηγορία με άλλο ΑΦΜ. Ωστόσο έχουν προχωρήσει πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το κομμάτι. Ο Ερασιτέχνης και καλά κάνει θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και καλά κάνει. Πάνω απ` όλα έχει σημασία το αποτέλεσμα.

Κάνουν δουλειά, έχει βρεθεί και ο ορκωτός λογιστής από τη Θεσσαλονίκη».  Ακόμη ο Γιάννης Προμούσας αναφέρθηκε στις εκδρομές της ΛΦΚ, λέγοντας τα εξής: « Το κλίμα είναι θετικό. Η ομάδα πάτησε κορυφή και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Η παρουσία του κόσμου μας προβληματίζει. Εμείς πάντα μετακινούμαστε εκτός έδρας. Αν δεν γίνεται εκδρομή με λεωφορείο, θα πάμε με 3-4 Ι. Χ.

Ο κόσμος όμως δεν μετακινείται όπως πριν. Εχει δίκαιο και ο ΣΦΑΟΚ. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να είναι πιο δραστήριος. Ο κόσμος έχει κρυώσει και ίσως να φταίει η οικονομική κρίση.

Θέλουμε να οργανωθούμε καλύτερα, ίσως έχουμε κάνει και εμείς λάθη.

Με λυπεί το γεγονός ότι είχαμε 37 εισιτήρια εντός έδρας, εκτός τα διαρκείας.  Ο δεύτερος λόγος για τη συνάντηση της Τετάρτης είναι να ενεργοποιήσουμε κάποια μέλη, που τον τελευταίο καιρό είναι ανενεργά.

Δυστυχώς και εμείς δεν έχουμε τα μέλη που είχαμε πριν. Έχουμε μείνει λίγοι.  Η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε τη Λέσχη. Δεν έχουμε τις συνδρομές που είχαμε. Έχουμε ένα κόστος λειτουργίας, έχουμε ένα χώρο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Προσπαθούμε το νέο διοικητικό συμβούλιο, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να περνάμε τα μηνύματα μας. Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στη επόμενη κατηγορία».

Διαβάστε επίσης